Cat

10 Cat Sentuhan Automotif Terbaik 2020

Kereta selalunya merupakan salah satu hak milik paling mahal yang kami miliki. Kami ingin menjaganya dengan sebaik mungkin, dan apabila mereka mengalami kerosakan, kami ingin memperbaikinya dengan berhati-hati. Ini adalah ketika cat sentuhan automotif sangat berguna. Kurangkan kos pembaikan di kedai badan dengan belajar bagaimana mencakar calar, serpihan dan banyak lagi dengan cat sentuhan automotif.Ini akan mengelakkan karat ditarik ke logam yang digunakan untuk membuat struktur kereta anda dan, jika dilakukan dengan baik, tidak akan kelihatan dengan mata kasar, menjadikan kereta anda kelihatan seperti yang baru. Gunakan senarai cat sentuhan automotif terbaik kami untuk mencari penyelesaian terbaik untuk pekerjaan yang sedang dilakukan.

Kami telah menyusun senarai sepuluh produk cat sentuhan automotif terbaik kami untuk anda membantu menjadikan calar, cip dan permukaan berantai hilang sepenuhnya.Berkaitan; Cat Semburan untuk Logam .

Isi kandungan

kegunaan pengisar sudut

Lihat Cat Sentuhan Automotif Terbaik, Di Bawah.

1.Cat Touch-Up Aksesori Honda

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk digunakan pada pelbagai model kereta Honda, pen sentuh mutiara hitam kristal asli ini adalah kaedah terbaik untuk membasmi calar kecil pada kenderaan anda. Ia sangat mudah digunakan dan memberikan hasil segera.Ini adalah produk dengan kualiti yang mengagumkan, dan hasil akhirnya akan bertahan kerana cat akrilik yang sukar. Padankan cat ini dengan warna kereta anda dan jangan risau cat sentuhan automotif yang anda gunakan terbuka kepada elemen kerana tahan UV.

Cat PPG berkualiti tinggi ini terdapat dalam pen kecil yang mudah digunakan dan mudah alih sehingga anda dapat mengangkutnya dengan mudah atau menyimpannya di dalam kereta anda untuk sebarang kejadian kecil. Simpan pen cat ini dengan mudah dan jangan sampai kerosakan karat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai untuk kereta Honda
 • Cat mutiara hitam kristal
 • Pen untuk penggunaan yang mudah
 • Cat akrilik berkualiti tinggi
 • Tahan UV, cat PPG
Jenis Honda Warna Mutiara hitam kristal Isipadu 1.6 oz
Keputusan kami

Kami menyukai Honda Accessories Touch-Up Paint kerana pen cat ini sangat berguna untuk mengelak dari berlakunya karat, menghasilkan kemasan yang rapi.

Penilaian Penyunting

dua.Kombo Penjagaan Maxima 70-749203-3PK

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk penjagaan rantai basikal utama, gunakan kit tiga keping yang dibuat dengan bijak ini yang merangkumi pembersih, pelincir, dan lilin. Ini adalah alat penyembur, jadi sangat mudah digunakan dan membantu melindungi rantai dari kotoran, karat, dan cuaca.Pembersih dibuat dari emulsi sehingga bersih dapat diperoleh tanpa merosakkan permukaan getah atau logam di sekitar rantai basikal anda. Pelincir menembusi secara mendalam untuk mengelakkan kakisan dan karat daripada mencegah rantai anda berfungsi dengan sebaik mungkin.

Lilin ini tahan lama dan telah diinovasikan melalui penggunaan bahan tambahan untuk meningkatkan pelinciran rantai, sproket, dan kabel basikal anda. Sekiranya anda mencari perlindungan jangka panjang terhadap unsur-unsur, ini adalah kit.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit 3 dalam 1
 • Tos penyembur untuk kemudahan
 • Ringan untuk kegunaan mudah alih
 • Pembersih, pelincir, dan lilin
 • Melindungi dan meningkatkan basikal
Jenis Penjagaan basikal Warna Pembersih, pelincir, dan lilin Isipadu 15.5 oz, 14.5 oz, 13.5 oz
Keputusan kami

Kami menyukai Kombo Penjagaan Maxima 70-749203-3PK kerana semua yang anda perlukan untuk menjaga basikal anda semua terdapat dalam satu kit.

Penilaian Penyunting

3.Plasti Dip 11212 Glossifier

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Mencari kaedah untuk melindungi barang plastik dan menghalangnya daripada retak ketika cuaca melampau? Pelekat pelekat berstruktur kimia yang dikembangkan secara unik ini memberikan estetika profesional, digilap dan berkilau pada apa sahaja yang anda semburkan.Anda tidak perlu bimbang dengan penyemburan, pengelupasan atau gosok semburan ini jika anda menggunakannya sebagai alternatif cat sentuhan automotif untuk memperbaiki calar atau kerosakan permukaan.

Terdapat dalam alat penyembur bermaksud anda boleh membawa produk ini ke mana sahaja anda pergi supaya kereta anda sentiasa dilindungi dari unsur-unsurnya. Memperbaiki masalah kecil dan melindungi kenderaan anda tidak lebih mudah - hanya goncang dan semburkan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Goncang dan semburkan perlindungan
 • Inovasi unik
 • Perekat berstruktur kimia
 • Kemasan yang digilap, berkilat, profesional
 • Tidak akan retak atau mengelupas
Jenis Pelindung plastik Warna Pengilat berkilau Isipadu 11 oz
Keputusan kami

Kami menyukai Plasti Dip 11212 Glossifier kerana melekat pada permukaan mana pun, memberikan estetika profesional dan perlindungan yang hebat.

Penilaian Penyunting

Empat.Touch-Up Porselin Sheffield 1126

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Membaiki keretakan, serpihan dan calar yang berlaku di permukaan porselin sangat mudah apabila anda menggunakan sentuhan Sheffield Porcelain ini. Sesuai untuk menyelesaikan kerosakan pada mandi, sink, jubin dan peralatan porselin lain, sentuhan ini tahan lama, tahan lama dan kalis air sepenuhnya.Kembalikan semula kaca porselin yang rosak tanpa perlu risau tentang masalah warna kuning yang sering terjadi. Sentuhan putih ini dapat mengatasi suhu setinggi 400 ° F sehingga sangat sesuai untuk dapur, mandi, dan sink.

Jangan kecewa dengan keretakan atau cip di porselin anda lebih lama - gunakan sentuhan ini untuk mengembalikan keindahan dan estetika perkakas di sekitar rumah anda, bersama dengan ketenangan fikiran anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sentuh porselin anda
 • Mandi, sink, jubin diperbaiki
 • Keras, tahan lama, tahan lama, kalis air
 • Tahan 400 ° F, tidak akan berwarna kuning
 • Menghilangkan keretakan, kerepek, calar
Jenis Pembaikan porselin Warna Putih Isipadu 1 fl oz
Keputusan kami

Kami menyukai Sheffield 1126 Porcelain Touch-Up kerana ia membolehkan porselin di sekitar kediaman anda diperbaiki tanpa menguning dan ia tahan panas yang mengagumkan.

Penilaian Penyunting

5.Toyota 00258-00040-21 White Touch-Up

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda memiliki Toyota dan ingin bersiap sedia sekiranya terdapat keperluan cat sentuhan automotif, ini adalah produk berkualiti tinggi dan berkesan untuk anda beli.Ini akan meningkatkan penampilan kereta anda dan menghilangkan calar atau kerepek kecil yang mungkin dihadapi di sepanjang jalan.pembunuh tebuan terbaik

Kadang kala, sekerap mana pun kita berusaha menjaga kereta kita, kerosakan tetap berlaku.Cat sentuh ini sangat mudah digunakan dan boleh digunakan dalam beberapa saat untuk anda memperbaiki cat kereta anda.

Sesuai untuk pemilik kenderaan Toyota, ini adalah cat sentuhan automotif yang berguna untuk dimiliki, senang diangkut dan dipatuhi dengan baik. Ini adalah pen sentuh sehingga anda boleh menggunakannya dengan mudah di mana anda memastikan bahawa kereta anda sentiasa dilindungi sepenuhnya dari unsur-unsur dan tidak akan berkarat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai untuk kenderaan Toyota
 • Cat berkualiti tinggi dan berkesan
 • Pen menyentuh ke atas
 • Membaiki calar dan kerepek
 • Mudah diaplikasikan
Jenis Toyota Warna Putih Isipadu 44 oz oz
Keputusan kami

Kami suka Toyota 00258-00040-21 White Touch-Up kerana kualitinya.

Penilaian Penyunting

6.SEM 39143 Potong Aerosol Hitam

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk kilang seperti kemasan berkualiti tinggi, mengapa tidak mempertimbangkan untuk menggunakan SEM Aerosol . Ia bukan semata-mata untuk digunakan pada salah satu jenis automotif dan kegunaannya dapat digunakan pada mana-mana kereta.Gunakan cat sentuhan automotif ini supaya anda dapat memperbaharui bahagian luar sebarang cat yang sudah mulai pudar dan hilang suar, serta membuat kemasan baru, halus dan tidak mengelupas pada trim.

Pastikan membersihkan permukaan yang anda gunakan cat sentuhan automotif ini dengan teliti sebelum anda menggunakan semprot SEM ini sehingga berjaya melekat pada jenis permukaan anda. Jenis permukaan yang sesuai termasuk krom dan keluli tahan karat, antara lain, dan anda tidak akan kecewa dengan hasilnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Buat kemasan berkualiti seperti kilang
 • Gunakan pada mana-mana automotif
 • Memperbaharui bahagian luar, memulihkan pengelupasan
 • Mematuhi krom dan keluli tahan karat
 • Bersihkan kemudian semburkan
Jenis Kenderaan Warna Potong hitam Isipadu 14 fl oz
Keputusan kami

Kami menyukai SEM 39143 Trim Black Aerosol kerana ia boleh digunakan pada kenderaan apa pun.

memilih rumput untuk rumput anda
Penilaian Penyunting

7.Toyota 00258-001F7-21 Klasik Perak

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ditujukan khas untuk pengguna Toyota, padankan cat sentuhan automotif berwarna perak klasik ini dengan kenderaan anda jika anda sayangnya mengalami cip atau calar. Pena yang mudah digunakan tetapi masih sangat berkesan ini akan membolehkan Toyota anda kekal bersinar dan bebas calar.Buat kemasan yang sempurna dan bebas cip dengan pen cat sentuh automotif ini yang sangat mudah digunakan dan cepat dipegang. Ia sangat berkualiti dan disyorkan untuk digunakan oleh Toyota sendiri.Tersedia dalam pena 44 ons cecair, anda akan mempunyai cat sentuhan automotif yang mencukupi untuk melindungi kereta anda untuk masa yang akan datang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sangat sesuai untuk pemilik Toyota
 • Kesan mika perak klasik
 • Pena cat sentuh automotif
 • Aplikasi berkualiti tinggi, berkesan, mudah
 • Menghilangkan calar dan kerepek
Jenis Toyota Warna Mika perak klasik Isipadu 44 oz oz
Keputusan kami

Kami menyukai Toyota 00258-001F7-21 Classic Silver kerana ia memberikan kemasan yang sangat mengagumkan dan sesuai dengan keseluruhan pekerjaan cat sehingga anda tidak dapat mencari pembaikan anda sama sekali.

Penilaian Penyunting

8.ACDelco 19328528 Hitam

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk kemasan yang teliti, pen cat automatik automotif ini mengandungi kod kilang GM sehingga dapat dipadankan dengan warna kenderaan anda - anda tidak akan tahu bahawa anda pernah menggunakan pen ini sama sekali.Cari kod cat kenderaan anda dan pen akan dibuat khas untuk anda. Dalam pen cat sentuh automotif yang satu ini, terdapat empat aplikasi berbeza yang berlaku secara serentak, yang memungkinkannya memperbaiki calar yang kecil dan lebih besar.

Ia mempunyai hujung pen untuk calar kecil dan berus untuk calar yang lebih besar atau bahkan cip. Gunakan pen cat sentuh automotif dual aplikator ini untuk membaiki, menyamarkan dan melindungi kenderaan kesayangan anda daripada cuaca, kakisan atau karat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Unik untuk automotif anda
 • Kod warna kilang GM dipadankan
 • Hujung pen untuk calar kecil
 • Berus untuk calar / kerepek yang besar
 • Membaiki, menyamar, melindungi
Jenis Kenderaan Warna Hitam Isipadu 5 fl oz
Keputusan kami

Kami menyukai ACDelco 19328528 Black kerana ia dibuat khas untuk anda, sepadan dengan 100% dengan sempurna dan memperbaiki apa sahaja!

Penilaian Penyunting

9.Dupli-Color BCP102 Black Caliper Aerosol

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dupli-Color adalah perlindungan semburan aerosol untuk semua keperluan caliper, drum dan rotor anda. Ia membantu melindungi semua kawasan ini daripada kerepek, dan tidak ada salahnya jika menghadapi bahan kimia atau habuk brek.pembunuh lipas terbaik

Gunakan muncung kerucut sentuh EZ untuk menyemburkan kawasan yang sangat mudah dan cepat yang tidak semudah itu. Ini adalah semburan cepat kering, pengeringan sentuhan hanya dalam 30 minit dan selamat dikendalikan dalam masa satu jam.

Ia sangat kuat, tahan lama dan tahan lama, dengan bonus tambahan kerana dapat menahan suhu tinggi yang luar biasa hingga 500 ° F. Termasuk di dalam kit ini adalah pint cat caliper, stick stick, caliper aerosol cleaner, tape masking, brush dan arahan yang mudah diikuti - Warna Dupli benar-benar memikirkan semua yang mungkin anda perlukan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Perlindungan semburan aerosol
 • Caliper, drum, dan rotor berlaku
 • Melawan kerepek, cepat kering
 • Kuat, tahan lama, tahan lama
 • Bahagian kit
Jenis Enamel dengan seramik Warna Hitam Isipadu 12 oz
Keputusan kami

Kami menyukai Dupli-Color BCP102 Black Caliper Aerosol kerana semua yang anda perlukan untuk menyelesaikan tugas semuanya terkandung dalam kit ini.

Penilaian Penyunting

10.Chrysler Dodge Jeep Ram Touch-Up

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pemilik kenderaan Chrysler, termasuk Dodge dan Jeep, akan tertarik dan gembira apabila menemui cat sentuhan automotif ini yang direka khas untuk mereka. Dibawa kepada anda dengan warna putih terang Chrysler, pen ini dapat memperbaiki calar yang lebih kecil dan lebih besar yang mungkin anda hadapi.Ia dapat melakukan ini kerana ia mempunyai hujung pen untuk calar yang lebih kecil dan berus untuk mengisi calar yang lebih besar. Berus juga lebih mampu memperbaiki keripik atau kerosakan yang lebih dalam daripada hanya calar atau tanda kunci rata-rata anda.

Gunakan kombinasi pen dan cat berus sentuhan automotif ini untuk keuntungan anda dan lindungi kereta anda dari karat, kakisan, dan cuaca hari ini.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dicipta untuk kenderaan Chrysler
 • Sesuai untuk Dodge dan Jeep
 • Chrysler berwarna putih terang
 • Kombo pen dan berus
 • Membaiki calar, mengisi kerepek
Jenis Chrysler Warna Putih terang Isipadu 25 fl oz
Keputusan kami

Kami menyukai Chrysler Dodge Jeep Ram Touch Up kerana ia adalah kombinasi dua dalam satu yang sangat berkesan dengan kesan tahan lama.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Cat Sentuh Automotif

Jenama

Apakah jenama kereta anda? Lakukan kajian dan lihat apakah pembuat kereta anda telah menghasilkan cat sentuhan automotif mereka sendiri. Ini mungkin tidak selalu menjadi pilihan yang paling menjimatkan pada mulanya, tetapi ia pasti akan menjadi pertandingan cat terbaik.

Kod Warna

Sekiranya pembuat kenderaan anda tidak mempunyai cat sentuhan automotif jenama mereka sendiri, maka tidak perlu putus asa. Terdapat cara untuk mencari padanan warna kereta anda dengan mencari kod warna kilang GM. Semua manual kereta mengandungi maklumat ini.

Cari penjual cat sentuh automotif yang mempunyai keupayaan untuk mencocokkan warna dengan kod warna kilang Gm, dan anda akan berjaya mencocokkan warna - sehingga anda tidak akan dapat melihat di mana anda telah melakukan pembaikan sama sekali.Goresan dan Kerepek

Sekiranya anda tidak pasti jenis aplikasi cat sentuh automotif apa yang perlu dicari, ini akan sangat membantu anda pertimbangkan. Sekiranya calar yang dimaksudkan kecil dan cetek, maka yang anda perlukan hanyalah cat sentuhan gaya pen.

Sekiranya goresan lebih dalam, lebih besar atau lebih panjang, maka akan lebih berkesan bagi anda gunakan berus gaya sentuhan cat. Sekiranya anda mempunyai cip, berus adalah kaedah terbaik untuk mengisinya semula sehingga tidak dapat dilihat, rata dan licin.

Penentangan

Pastikan cat sentuhan automotif yang anda minati tahan terhadap apa-apa yang mungkin disentuh oleh kereta anda. Mereka semua tahan terhadap kakisan, tetapi tidak semuanya tahan terhadap sinar UV, misalnya.

Panas, di hujungnya, jika tidak ditentukan oleh syarikat cat, merugikan jangka hayat sentuhan. Terdapat beberapa cat sentuhan automotif yang tahan 400 ° F, ada yang tahan UV, ada yang tidak akan menjadi kuning ketika panas.

Ingatlah perkara ini - anda tidak mahu melakukan perbelanjaan dan usaha memperbaiki calar atau cip, hanya jika anda tidak perlu mengganggu hanya dalam sedikit masa kerana sesuatu yang boleh dicegah.

Pengeringan

Sekiranya anda ingin menerapkan lapisan yang berbeza untuk menyelesaikan pembaikan cat sentuhan automotif anda, seperti itu seperti yang pertama dan lilin, anda mesti memastikan masa pengeringan cat sentuhan anda. Jika tidak, anda akan menggosok cat sentuhan terus dari awal atau keluar dari cip.

Cari kering cepat sentuh yang biasanya sekitar 30 minit sehingga anda dapat menerapkan lapisan demi lapisan. Ini amat penting jika anda memperbaiki cip dalam, kerana setiap lapisan cat sentuhan automotif memerlukan masa pengeringan sendiri. Juga, ketahuilah bahawa jika anda ingin mengeringkan kereta anda, anda tidak boleh melakukannya selama sebulan setelah menggunakan cat sentuhan automotif sehingga tidak memudaratkan keseluruhan kemasan.Bagaimana Menggunakan Cat Touch-up Automotif?

Sebelum menggunakan sebarang bentuk cat sentuh automotif, latih teknik anda di luar kenderaan. Setelah anda melakukan ini, pilihlah satu hari untuk melaksanakan permohonan apabila keadaannya baik. Anda mahukan tempat yang rendah kelembapannya, tidak terletak langsung di bawah sinar matahari, dan suhu yang cukup spesifik.

cara menukar dewalt bit gerudi

Ini bergantung pada jenis cat sentuhan automotif yang anda gunakan. Sekiranya anda menggunakan berus cat atau pena automatik, anda mahukan suhu minimum 50 ° F. Sekiranya anda menggunakan semburan cat sentuhan automotif, anda memerlukan suhu minimum 70 ° F.

Sekarang setelah masalah ini dibersihkan, bersihkan kawasan kereta yang akan anda gunakan cat sentuh automotif dengan sabun, penghilang minyak atau lilin. Sekiranya terdapat karat di kawasan yang diingini, pasir dengan kertas pasir 220 grit atau sebagai sikat wayar. Sekarang tambahkan buku asas anda dan biarkan selama 20 minit untuk bertahan.

Sudah tiba masanya untuk menambahkan cat sentuhan automotif anda yang perlu dilakukan dalam lapisan nipis sehingga anda membuat ketinggian perbandingan dengan kemasan cat yang lain dari kereta anda, kemudian dibiarkan sekurang-kurangnya 20 minit sekali lagi .

Letakkan lapisan jernih di atas cat sentuh automotif apabila ia kering. Selepas sekurang-kurangnya tiga hari, sapukan krim pemotong, juga dikenali sebagai gosok gosok, ke kawasan yang telah anda cat sehingga berkilat, halus dan kelihatan profesional. Jangan lilin seluruh kereta anda sekurang-kurangnya sebulan.

Berapa banyak haba yang boleh diambil oleh cat sentuhan automotif?

Cat sentuhan automotif boleh mengeluarkan haba yang mengejutkan. Jelas sekali, periksa label jenama tertentu yang anda beli kerana mereka akan membuatnya jelas mengenai had panas, tetapi terdapat sebilangan besar yang dapat menahan pemanasan hingga 400 ° F.

Ini bagus untuk orang-orang yang hidup dalam iklim yang lebih panas dan perlu menggunakan cat sentuhan automotif dengan berkesan, dan mereka mempunyai bonus tambahan pengeringan cat sentuhan dan pengerasan lebih cepat juga.

Bagaimana Mengeluarkan Cat Touch-up Automotif?

Sekiranya terdapat sedikit cat sentuhan automotif, cat ini boleh digosok atau dicabut. Sekiranya cat longgar tetapi tidak dapat digosok, beberapa orang memilih untuk menggunakan tusuk gigi untuk meluncur di bawah cat dan mencungkilnya ke atas.Ini adalah kaedah yang sangat berkesan untuk menghilangkan cat sentuhan automotif yang telah disapu dengan teruk atau baru-baru ini dan belum mengeras sepenuhnya. Untuk cat sentuhan automotif kering sepenuhnya, adalah berguna untuk menggunakan pelapis pernis yang dibekalkan oleh banyak peruncit automotif dengan sedikit kos.

Sekiranya anda lebih berani, anda juga boleh mencuba menutup-nutupi kawasan yang ingin anda keluarkan cat sentuhan automotif dan kemudian mengemaskan kawasan itu. Jangan gunakan kertas pasir lebih kasar daripada 150 atau anda akan berisiko merosakkan kereta anda.

Petua Pakar

Untuk melindungi kenderaan anda dari calar yang lebih kecil, calar dan kerepek yang lebih besar, terdapat kombinasi cat sentuhan automotif dengan pen dan berus.

Adakah kamu tahu?

Terdapat syarikat yang sepadan dengan cat khas untuk kod warna kilang GM kereta anda supaya anda dapat menyelesaikan yang terbaik?