Teres, Rumput & Taman

10 Penyebar Baja Terbaik pada tahun 2020

Bagi mereka yang mempunyai kebun dan suka memeliharanya sepanjang tahun, penyebar baja adalah pembelian penting. Baja boleh menjadikan bunga dan rumput anda tumbuh dengan lebih baik , untuk meningkatkan penampilan keseluruhan ruang anda. Sekiranya anda mempunyai kebun yang besar khususnya, maka mempunyai alat yang dapat menyebarkan baja di tanah anda secara merata agar tetap segar adalah idea yang bagus.Namun, kerana sangat penting bagi tukang kebun di mana sahaja membeli penyebar baja yang sesuai untuk tempat anda boleh menjadi sukar. Terdapat begitu banyak penyebar baja yang berbeza, semuanya direka untuk ruang yang sedikit berbeza. Begitu juga, terdapat pelbagai jenama yang menawarkan alat kebun yang hebat , menjadikan keputusan anda lebih sukar.

Kami telah meneliti jenama berkebun dan penyebar baja terbaik untuk membantu anda mencari yang terbaik untuk ruang anda.Isi kandungan

Lihat Penyebar Baja Terbaik, Di Bawah.

1.Solo 421 Penyebar Dada Mudah Alih

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja ini adalah alat mudah alih yang telah dirancang untuk menyebarkan pelbagai bahan kimia pepejal ke pelbagai medan. Ia adalah penyebar mudah alih yang dipasang di dada, sangat tepat untuk digunakan di katil bunga hiasan atau ruang taman kecil.
Sebagai alat mudah alih, penyebar baja ini lebih mudah dikendalikan dan bermanuver daripada jenis beroda. Ia dapat menahan permukaan tanah yang tidak rata dan berbatu untuk memastikan bahawa tidak ada ruang tanaman atau tempat tidur bunga yang tidak tersentuh.Ia menampilkan beberapa teknologi baja terbaik, termasuk skru pada penutup yang menghalang tumpahan dan sisa. Ia direka untuk menyimpan semua bahan kimia di dalam peranti dan melindungi pengendali dari habuk atau serpihan. Ini adalah alat serba boleh yang hebat yang dapat digunakan untuk biji, baja, pasir, dan juga garam batu. Ia dirancang untuk menyebarkan semua keperluan kebun sepanjang musim dan dapat membantu menjaga kebun anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Peranti mudah alih dan mudah dikawal
 • Penyebar yang sangat tepat yang boleh digunakan di semua medan
 • Skru penutup untuk melindungi pengendali dan memastikan ia berfungsi jangka panjang
 • Peranti serba boleh yang boleh digunakan di seluruh taman
 • Ringan dan senang dibawa
Gaya Mudah alih Isipadu 20 paun Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar baja mudah alih yang ringan ini sangat sesuai untuk semua kawasan taman dan sangat serba boleh.

Penilaian Penyunting

dua.Penyebar Baja Roda Tinggi Lesco

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Lesco Tinggi Wheel Fertilizer Spreader adalah penyebar standard industri yang telah digunakan dalam perawatan rumput, penyelenggaraan kebun, dan oleh profesional landskap. Ini memiliki kapasiti besar £ 80 dan dapat menangani baja butiran dan biji, yang dapat diterapkan secara merata ke rumput dan bunga. Ia boleh digunakan untuk mengedarkan garam dan parut selama musim sejuk untuk menjaga kebun anda selamat dan tempat yang menyenangkan - tidak kira cuaca. Tayar yang terlalu besar dapat mencapai semua kawasan yang mungkin tidak dapat dilakukan oleh peranti lain, termasuk jalan pejalan kaki, trotoar, dan jalan yang sempit.Mereka tidak mempunyai karat-rim dan dapat meningkatkan kestabilan peranti. Ini adalah penyebar yang sangat baik untuk digunakan di kebun yang besar dan tidak rata. Ini menjadikan pemeliharaan ruang anda sangat mudah dan mudah. Pegangannya boleh disesuaikan dan boleh duduk di tiga posisi yang berbeza untuk disesuaikan dengan mana-mana pengguna, menjadikannya alat yang sangat berguna dan serba boleh.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar standard industri yang telah digunakan oleh profesional
 • Kapasiti besar yang dapat menampung banyak baja
 • Alat serba boleh yang boleh digunakan di kebun sepanjang tahun
 • Tayar yang terlalu besar menawarkan kestabilan
 • Pemegang boleh laras untuk semua pengguna
Gaya Beroda Isipadu 80 paun Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar baja ini adalah alat berkualiti tinggi yang telah digunakan oleh para profesional kerana fleksibiliti dan ketepatannya.

Penilaian Penyunting

3.Penyebar Genggam Boleh Laras Fasmov

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja sederhana ini terdapat dalam satu paket bernilai dua. Tabung genggam mempunyai kapasiti yang besar dan dapat menampung banyak baja, parut atau garam untuk digunakan di kebun anda. Mereka mempunyai tanda pengukuran tahap tinggi di sisi bekas sehingga anda dapat mengukur baja yang anda gunakan dengan tepat. Ini membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya alat berkebun anda, dan juga memastikan anda merawat katil bunga anda dengan betul. Setiap bekas mempunyai ukuran lubang yang boleh disesuaikan yang memberi anda pilihan untuk mengkalibrasi output, yang sangat sesuai untuk memotong halaman atau kegunaan lain sepanjang tahun.Reka bentuk yang sederhana memastikan penyebar baja ini mudah diisi. Cukup tuangkan baja, pasir, garam atau tanah yang diperlukan dan teruskan. Ia adalah penyebar serba boleh yang hebat yang boleh digunakan di kebun, halaman atau ladang. Oleh kerana ia adalah reka bentuk yang mudah, anda boleh memanfaatkan penyebar ini sepenuhnya, memastikan anda dapat memanfaatkan sepenuhnya wang anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar baja yang sangat sederhana dan berkesan
 • Alat serba boleh yang boleh digunakan di seluruh kebun atau rumah
 • Pengukuran gred untuk membantu anda menyelesaikan projek anda
 • Saiz lubang boleh laras
 • Ringkas dan senang digunakan
Gaya Genggam Isipadu 2 liter Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar baja ini sangat mudah dalam reka bentuk dan praktiknya, tetapi itulah yang menjadikannya sangat berkesan.

Penilaian Penyunting

Empat.Scotts Turf Builder Classic Drop Spreader

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja tugas berat ini mempunyai kapasiti produk rumput yang sangat besar hingga 10.500 kaki persegi. Ini termasuk benih, baja, pasir dan juga pencairan ais. Rangka dirancang tahan lama untuk menawarkan kestabilan maksimum. Sangat mudah digunakan dan sesuai dengan pelbagai ruang taman. Ia tiba sepenuhnya dan dapat digunakan dengan segera. Ia bahkan sudah dikalibrasi, jadi anda tidak perlu melakukan apa-apa selain menyediakan baja! The Rumput Scotts pembina dirancang untuk memberikan seragam baja atau alat kebun sepanjang tahun.Ini membantu menjaga kebun anda sentiasa berkualiti dan menyediakan lapisan baja yang sekata yang tidak boleh anda lakukan sendiri. Corak penyebaran 22 inci telah dirancang untuk memberikan liputan yang tepat dan ketepatan maksimum taman, laluan pejalan kaki, dan tempat tidur bunga anda. Penyebar drop roda seperti Scotts Turf Builder sangat sesuai untuk kebun kecil hingga sederhana.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar tugas berat yang dirancang untuk bertahan lama
 • Kapasiti besar untuk digunakan di seluruh kebun
 • Tiba berkumpul dan ditentukur sepenuhnya
 • Memberi liputan yang tepat dan tepat
 • Sesuai untuk kebun kecil hingga sederhana
Gaya Penurunan Beroda Isipadu Meliputi 10,000 kaki persegi Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar baja ini dirancang untuk memberikan liputan kebun kecil atau sederhana yang tepat dan tepat.

Penilaian Penyunting

5.Penyebar 50-Pound Komersial Earthway 2150

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja padat ini adalah alat cemerlang untuk kebun kecil hingga sederhana yang memerlukan penyelenggaraan secara berkala. Ini adalah perangkat yang dapat disesuaikan yang dapat dipasang sesuai dengan ukuran Anda, menjadikannya nyaman dan mudah digunakan bahkan di medan yang tidak rata. Kapasiti 50 paun yang besar cukup untuk menutup ruang di kebun kediaman yang paling banyak. Saiz kecil penyebar baja ini bermaksud ia dapat disimpan dengan mudah walaupun anda tidak mempunyai banyak ruang.Penyebar ini dirancang untuk menghasilkan baja yang merata di seluruh taman dan kawasan luaran anda. Memastikan bahawa semua kawasan mempunyai jumlah baja, kotoran atau pasir yang merata adalah cara terbaik untuk memastikan kebun anda mengekalkan kualiti dan simetri yang tinggi. Ia mempunyai bingkai tugas berat yang dihasilkan untuk menahan penggunaan berulang dalam semua musim, menjadikan penyebar ini sebagai pelaburan yang cemerlang untuk begitu banyak rumah dan ruang taman.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar kompak yang hebat untuk ruang kediaman
 • Boleh disimpan dengan mudah
 • Pemegang boleh laras untuk memastikan ia selesa dan senang digunakan
 • Memberi penyebaran baja yang sekata dan simetri
 • Rangka tugas berat yang tahan lama
Gaya Beroda Isipadu 50 paun Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar baja beroda kompak ini sangat sesuai untuk ruang kebun kecil dan bagi mereka yang tidak mempunyai banyak ruang simpanan.

Penilaian Penyunting

6.Agri-Fab 45-0463 Tow Behind Spreader

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja berkapasiti 130 paun ini sangat sesuai untuk kawasan pertanian yang besar. Oleh kerana ia mempunyai kapasiti yang besar, anda tidak perlu berhenti sekerap dan mengganggu kemajuan anda untuk mengisinya kembali. Penyebar standard profesional ini direka untuk dipasang pada mesin pemotong rumput atau kenderaan lanskap anda dan akan membaja semasa anda pergi. Ia dapat digunakan untuk berbagai pemandangan yang berlainan, sepanjang musim. Sangat penting untuk menyuburkan tanah anda untuk memberikan pertumbuhan, warna, kekuatan akar dan kualiti keseluruhan tanaman anda.Agri-Fab adalah syarikat khusus yang merancang peralatan dan peralatan kebun untuk ladang dan tanah besar lainnya. Penyebar baja ini dirancang untuk menghasilkan penyebaran baja yang merata di semua tanaman dan ladang anda. Ia dilengkapi dengan tayar pneumatik yang besar yang dapat dikendalikan dengan mudah untuk memastikan bahawa tidak ada kawasan daratan yang terlepas. Kotak gear tertutup tahan lama dan direka untuk dilindungi sehingga tahan lebih lama.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar yang direka secara profesional untuk tanah pertanian
 • Kapasiti 130 paun yang besar
 • Untuk digunakan di tanah besar, seperti ladang dan ladang
 • Mudah dikendalikan dan dikendalikan
 • Tahan lama dan tahan lama
Gaya Tunda Di Belakang Isipadu 130 paun Jaminan / Jaminan Ya
Keputusan kami

Apabila tanaman adalah mata pencarian anda, anda perlu menjaganya dengan betul dan terima kasih kepada penyebar baja ini tidak pernah semudah ini!

Penilaian Penyunting

7.Spreader Tangan Spot Spreader

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja yang sangat tahan lama dan mudah digunakan ini sangat bermanfaat untuk pelbagai ruang kebun. Sebagai alat genggam, ini adalah penyebar serbaguna yang dapat digunakan untuk merawat kebun sepanjang musim. Gunakannya untuk menyebarkan sejumlah besar baja pada musim panas dan parut pada musim sejuk. Ia mempunyai banyak bukaan yang boleh disesuaikan agar sesuai dengan tugas. Anda boleh memilih dengan tepat berapa banyak baja yang tersebar di kebun anda, menjadikannya pelaburan yang hebat yang dapat membantu anda menjimatkan wang dalam jangka masa panjang - anda hanya akan menggunakan apa yang anda perlukan.Ia adalah penyebar yang sangat ringan dan mudah disimpan, kerana seberapa padatnya. Tidak kira seberapa kecil kebun atau taman bunga anda, penyebar ini boleh menjadi sangat berguna! Penyebar ini mungkin salah satu yang paling mudah digunakan dan salah satu yang paling berkesan seumpamanya. Ia membolehkan anda mengawal sepenuhnya apa yang disebarkan dan berapa banyak.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar yang sangat tahan lama dan tahan lama
 • Salah satu penyebar paling cekap yang ada
 • Ukuran lubang yang boleh disesuaikan untuk mengawal berapa banyak baja yang digunakan
 • Penyebar genggam dan ringan
 • Sesuai untuk pelbagai taman atau katil bunga
Gaya Genggam Isipadu 80 auns Jaminan / Jaminan Ya
Keputusan kami

Kadang-kadang, lebih sedikit lagi, dan penyebar genggam mudah tetapi cekap ini menunjukkan begitu.

Penilaian Penyunting

8.Penyebar Penyiaran Goplus

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

buat pengeras cat sisa anda sendiri

Penyebar baja ini sangat sesuai untuk ruang kebun yang besar dan setiap orang dapat menyebarkan tanah, baja, dan anak benih kebun di seberang ruangan anda. Ini mempunyai kapasiti yang besar dan dapat menyimpan lebih dari cukup baja untuk menutup kebun atau tanah anda. Seluruh penyebar dirancang untuk menjadikan kerja anda lebih mudah diselesaikan, efisien dan secara keseluruhan mengurangkan beban kerja anda. Ini memberi anda lebih banyak masa untuk benar-benar menikmati kebun atau tanah anda. Pegangan dan roda telah dirancang untuk pengangkutan yang lancar melalui kawasan yang tidak rata, rumput tebal, dan tanah.Ini memastikan bahawa anda dapat bergerak di sekitar ruang anda dan menutup lebih banyak tanah dengan mudah. Ini adalah penyebar baja yang dirancang untuk bertahan lama, menjadikannya pelaburan bernilai besar. Ia mempunyai kerangka keluli tugas berat dan bakul plastik berkualiti tinggi yang dihasilkan untuk menangani penggunaan berulang di semua cuaca. Penyebar baja ini boleh digunakan di rumah, kebun, atau halaman belakang. Ini adalah alat kebun yang sangat serbaguna dan dapat digunakan untuk penyebaran baja, pasir, garam, pasir, dan tanah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Baldi kapasiti yang hebat
 • Direka untuk menjadikan kerja lebih mudah dan cekap
 • Pemegang dan roda berkualiti tinggi
 • Pelaburan bernilai tinggi
 • Ia mempunyai banyak kegunaan dan sangat serba boleh
Gaya Beroda Isipadu 55 paun Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar berkualiti tinggi ini mempunyai kapasiti yang besar dan dapat digunakan untuk pelbagai pekerjaan di sekitar rumah, kebun atau halaman belakang.

Penilaian Penyunting

9.Penyebar Tangan Tangan Scotts Wizz

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja genggam yang berguna ini boleh digunakan di kebun sepanjang tahun. Anda boleh menggunakannya untuk menyebarkan baja, garam, pembunuh rumpai atau pencairan ais untuk menjaga kebun anda sebagai tempat yang selamat dan menarik untuk berada di semua musim. Ini adalah alat yang kuat yang bergantung pada kuasa bateri untuk menyebarkan baja secara merata ke kebun atau taman bunga anda. Ini adalah peranti yang direka untuk menjadikan semua tugas kebun anda lebih mudah dan mempunyai teknologi ikonik Scott. Peranti ini menggunakan EdgeGuard dan HandyLock Technologies eksklusif untuk penyebaran yang lebih cekap dan sekata.Ini adalah penyebar yang dapat membuat semua perbezaan ke kebun anda, tanpa memerlukan banyak tenaga kerja. Ini memberi anda lebih banyak masa untuk bersantai dan benar-benar menikmati ruang taman anda yang mekar, selamat dan cantik. Penyebarnya sangat mudah digunakan; cukup isi, pilih tetapan anda dan pergi! Papan tetapan sangat mudah digunakan dan memberikan pelbagai tetapan kuasa yang sesuai dengan lanskap atau keperluan apa pun.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar yang sangat padat dan berguna
 • Boleh digunakan sepanjang musim untuk menjaga kualiti kebun
 • Ia mempunyai banyak kegunaan dan sangat serba boleh
 • Bateri berkuasa untuk penyebaran yang lebih cekap dan sekata
 • Sangat senang digunakan
Gaya Genggam Isipadu Hingga 2,500 kaki persegi Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Baja genggam ini sangat mudah digunakan dan sangat serba boleh, menjadikannya nilai pembelian yang besar untuk kebanyakan ruang kebun.

Penilaian Penyunting

10.Penyebar Tugas Berat Ev-N-Spred 3100

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penyebar baja ini dilengkapi dengan tali, sehingga dapat dilekatkan pada orang anda dan dibawa mengelilingi taman atau ruang anda. Ia dirancang untuk memberikan sebaran baja yang tidak terkalahkan, serta biji rumput, cairan ais, dan serpihan kebun penting yang lain. Alat ini dapat digunakan di berbagai daratan, bahkan di wilayah yang tidak rata, dengan syarat Anda dapat berjalan melintasi mereka sendiri. Penyebar ini berkualiti tinggi dan tugas berat, yang bermaksud ia dapat menangani setiap tugas yang anda miliki - tidak kira musim. Ia dilengkapi penutup hujan tugas berat yang melindungi semua teknologi dalaman sehingga dapat berfungsi dengan baik dalam semua keadaan cuaca.Terdapat juga banyak teknologi hebat yang terdapat dalam penyebar ini untuk menjadikannya beroperasi dengan lebih lancar. Ini merangkumi Shutoff Operator Mudah, kawalan tetapan yang mudah dijangkau, Chassis Bersalut Serbuk dan pemadaman dual port eksklusif. Ini adalah penyebar yang sangat mudah digunakan yang memberikan penyebaran baja, biji, dan pencairan ais yang cekap di bawah kawalan anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyebar mudah alih yang dapat menangani semua medan
 • Penyebar tugas berat dan berkualiti tinggi
 • Mempunyai teknologi yang luar biasa dan eksklusif
 • Penyebaran ais, baja, dan biji tidak terkalahkan
 • Selain itu, penutup hujan boleh digunakan di semua cuaca
Gaya Mudah alih Isipadu 40 paun Jaminan / Jaminan Jangan
Keputusan kami

Penyebar mudah alih ini sangat senang, serba boleh dan boleh digunakan pada semua musim atau cuaca.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Penyebar Baja

Penyebar baja boleh menjadi alat kebun yang sangat berguna - mereka tidak perlu ditinggalkan di ladang pertanian. Sekiranya anda ingin menjaga kebun berkualiti tinggi sepanjang musim, maka anda harus mempertimbangkan untuk melabur dalam penyebar. Alat serba boleh ini dapat membuat semua perbezaan dan membantu mempermudah tugas kebun. Semasa melihat penyebar baja apa yang anda perlukan untuk kebun anda, anda harus mempertimbangkan jenis penyebar yang ada:

Penyebar Siaran

Penyebar jenis ini dirancang untuk merangkumi kawasan yang luas. Mereka dapat menyebarkan baja dan cairan ais secara merata di darat. Mereka digunakan terutamanya untuk tanah pertanian. Terdapat pelbagai cara penyebar ini dapat dipindahkan. Mereka boleh ditarik ke belakang atau mendorong penyebar baja ke hadapan, walaupun banyak daripadanya dirancang untuk dipasang pada traktor rumput mesin pemotong rumput atau kenderaan yang serupa.

Penyebar Tangan dengan Tangan

Penyebar jenis ini dirancang untuk rumput kecil dan boleh digunakan untuk menjangkau semua kawasan yang sukar , seperti meletakkan pokok bunga dan sudut. Sebagai penyebar genggam, ini sangat mudah digunakan dan menawarkan kawalan sepenuhnya.

Jatuhkan Penyebar

Penyebar jenis ini biasanya digunakan untuk produk berbutir yang tidak rata dan, bergantung pada ukurannya, dapat digunakan di kebun kediaman atau ladang pertanian. Mereka dapat mengatasi serpihan yang sukar seperti kompos atau mulsa dan akan menyebarkannya secara merata ke seluruh negeri anda.

Mengapa Penyebar Baja Berguna?

Penyebar baja adalah alat berkebun yang sangat berguna. Mereka membantu anda memberikan penyebaran baja yang merata dan tepat untuk mendorong pertumbuhan, warna, dan kesihatan di kebun anda. Baja adalah koleksi nutrien tumbuhan yang direka untuk membantu menyokong pertumbuhan bunga dan tanaman. Mereka mengandungi nitrogen, fosforus, dan kalium dan merupakan makanan tambahan penting untuk kebun atau tanaman kita.Penyebar baja bukan sahaja dapat membantu menyalurkan nutrien yang bermanfaat ini, tetapi juga boleh digunakan untuk menyebarkan biji , cair ais, kompos, pembunuh rumpai dan apa sahaja yang anda rasa seolah-olah memerlukan kebun anda. Mereka dirancang untuk memberikan tanah yang rata-rata baja untuk menunjang pertumbuhannya. Penyebaran ini dilakukan dengan lebih cekap daripada yang dapat dikendalikan oleh sesiapa sahaja dengan dua tangan mereka sendiri.

Bagaimana Saya Menggunakan Penyebar Baja?

Cara anda menggunakan penyebar baja akan berbeza-beza bergantung pada model, ukuran, dan medan yang anda pupuk. Namun, sebahagian besarnya, penyebar baja memerlukan tenaga manusia. Sekiranya anda menggunakan tolak ke depan atau jejak di belakang penyebar, maka fokus utama anda mestilah laluan dan kelajuan anda. Penyebar ini dirancang untuk didorong di sekitar taman oleh anda, dan oleh itu anda perlu memastikan bahawa anda menutup semua tanah. Penyebar baja dirancang untuk memberikan penyebaran yang sekata, tetapi ini hanya berlaku sejauh ini.

Adakah saya Memerlukan Penyebar?

Melabur dalam penyebaran baja dapat membuat perbezaan besar di kebun atau tanah anda. Peranti yang berguna ini boleh dibuat untuk ruang besar atau kecil dan merata baja secara merata di kebun anda, untuk memastikan semua tanaman mendapat nutrien penting. Penyebar baja juga boleh digunakan untuk menyebarkan biji, kompos dan pencairan ais menjadikannya alat serbaguna yang dapat membantu semua jenis ruang kebun.

Sekiranya anda ingin menjaga kebun anda dengan selamat, cerah dan sihat, maka anda semestinya melabur dalam penyebaran baja. Anda boleh memilih dari model handheld, push forward atau trail belakang yang semuanya berbeza dari segi kemampuan dan kekuatan medan. Penyebar baja adalah untuk mereka yang memandang serius kebun mereka dan ingin menjaga ruang mereka sepanjang tahun.

Adakah kamu tahu?

Baja pada dasarnya adalah makanan tambahan untuk tanaman yang membantu mereka tumbuh dengan lebih baik dan lebih kuat.Petua Pakar

Gunakan penyebar baja anda pada musim sejuk untuk mengedarkan cairan ais dan kisar di halaman anda.