Isi Rumah

10 Faucet Dapur Terbaik pada tahun 2020

Dengan pelbagai jenis faucet dapur untuk dipilih, adalah mustahak anda mendapatkan penampilan dan fungsi yang sesuai untuk kediaman anda. Kegagalan melakukannya merosakkan keseluruhan penampilan anda. Anda ingin gembira dengan kemasan keseluruhan anda selama bertahun-tahun yang akan datang dan tidak mahu keran dapur anda tidak berguna hanya dalam beberapa bulan, jadi pastikan ia berkualiti tinggi sebelum membelinya.Terdapat keran dapur yang dapat meningkatkan suasana berteknologi tinggi di rumah anda, sementara yang lain lebih menyenangkan secara estetik. Ingatlah apa tujuan utama anda, dan cuba jangan terganggu. Jangan bimbang - ada keran dapur yang tepat menunggu anda mencarinya, hanya tinggal masa!

Kami telah mengumpulkan senarai perkara yang kami anggap sebagai sepuluh faucet dapur terbaik untuk anda lihat di mana kami harap dapat membantu anda membuat keputusan:Isi kandungan

Lihat Faucet Dapur Terbaik, Di Bawah.

1.Faucet Sink Dapur Delta Faucet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk penampilan yang canggih dan tradisional, mengapa tidak mencuba keran dapur Delta? Anda boleh memilih pemasangan lubang 1 atau 3 pada jarak 8 inci untuk memenuhi keperluan individu anda, dan anda juga boleh menggunakan tongkat penyembur yang disertakan.Ia masuk kembali ke tempatnya sebaik sahaja anda selesai menggunakannya dan sangat sesuai untuk membuang kotoran dari barang-barang rumah tangga tanpa menimbulkan kekacauan di sekitar dapur anda semasa anda melakukannya.Cerat arka tinggi membolehkan anda membersihkan seluruh sink kerana kemampuan putaran 360 darjah. Dilengkapi dengan lubang semburan yang bersih, anda boleh membersihkan keran dapur Delta dengan sangat mudah hanya dengan menggosok lubang untuk membasmi sebarang simpanan mineral binaan yang mungkin menyekat lubang air.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tarik keran dapur ke bawah
 • Krom tradisional, canggih, berguna
 • Pemasangan lubang 1/3
 • Tongkat semburan mengurangkan kekacauan
 • Lubang semburan yang bersih
Jenis Tarik ke bawah Gaya Tradisional Selesai Chrome
Keputusan kami

Faucet Sink Dapur Delta Faucet membolehkan anda membersihkan tanpa menambah kekacauan semasa anda melakukannya.

Penilaian Penyunting

dua.Keran Dapur Moen Pulldown

voltmeter terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Faucet dapur Moen membolehkan anda menghasut aliran air tanpa perlu menyentuh keran secara fizikal kerana sensor gerakan ganda. Ia memiliki kemampuan pembersihan yang kuat, yang 50% lebih efektif daripada keran dapur yang rata-rata, dan memiliki teknologi Power Clean.Ia bergerak dengan mudah dan terkunci dengan selamat ke tempat-tempat yang membolehkan anda menggunakan selang penarik sepanjang 68 inci tanpa kerumitan.Faucet dapur ini mudah dipasang dan dilengkapi sistem penyambungan cepat Duralock sehingga anda dapat menggunakan faucet Moen anda dalam beberapa minit setelah tiba di pintu anda. Faucet ini boleh dipasang menggunakan 1 atau 3 lubang - mana yang paling sesuai dan sesuai untuk anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tarik keran dapur ke bawah
 • Kemasan tahan karat
 • Sensor membolehkan penggunaan bebas tangan
 • Selang pengunci 68 inci yang boleh ditarik balik
 • Pemasangan mudah, sistem Duralock
Jenis Tarik ke bawah Gaya 2 Sensor Selesai Tahan Karat
Keputusan kami

Faucet Dapur Moen Pulldown mempunyai pendekatan bebas tangan untuk mencuci, kerana duo sensor gerakannya sangat berkesan dan bertindak pantas untuk menghasut aliran air walaupun tangan anda penuh.

Penilaian Penyunting

3.Faucet Dapur Everflow 17188

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Faucet dapur Everflow sangat berguna dengan alat putar busur tinggi yang membolehkan anda memasukkan objek yang lebih besar ke dalam sink anda untuk dicuci dengan bersih dan mudah serta selang penyembur sisi yang boleh dikeluarkan untuk anda mengubah sudut dan kawasan yang boleh anda bersihkan. Menawarkan kadar aliran air 2.2 GPM, tidak ada kotoran yang selamat ketika menggunakan faucet ini.Ia sangat tahan lama, tahan lama, dan sangat senang dibersihkan. Ia mempunyai kemasan krom berkualiti tinggi, yang menjadikannya sesuai untuk pelbagai gaya kediaman kerana elegan dan sederhana dari segi estetiknya. Baik calar dan noda, keran dapur ini sangat mudah dipasang dan dilengkapi dengan selang panjang 48 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cerat Pusing Aras Tinggi
 • Kadar aliran air 2.2GPM
 • Tahan lama, tahan lama, Chrome
 • Tahan calar dan noda
 • Panjang hos 48 inci
Jenis Cerat Pusing Aras Tinggi Gaya Dengan Semburan Selesai Chrome
Keputusan kami

Estetika Faucet Dapur Everflow 17188 kekal dalam jangka masa yang lama kerana ia sangat berkesan terhadap calar dan noda serta mudah dibersihkan.

Penilaian Penyunting

Empat.Faucet 3 fungsi KOHLER K-596-VS

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pilihan faucet dapur yang bergaya dan separa profesional adalah Kohler. Tanpa meninggalkan kotoran, gegelung pegas memungkinkan semua kawasan sink dibersihkan dan dicapai dengan mudah tanpa menyebabkan kerosakan pada gegelung. Ia mempunyai kepala penyembur tiga fungsi sehingga anda dapat mengalirkan, BerrySoft atau Sweep Spray sebagai pilihan untuk digunakan.Fungsi-fungsi ini mengubah kekuatan jet secara automatik untuk anda. Keran dapur ini sangat mudah dipasang dan boleh disambungkan ke pemasangan lubang 1 atau 3. Dengan sambungan magnetik, anda boleh yakin bahawa kepala penyembur sentiasa selamat dan keran dapur yang sangat tahan lama ini sudah pasti dibuat untuk tahan lama.

lihat mac700
Mengapa Kita Menyukainya
 • Keran dapur separa profesional, Kohler
 • Gegelung spring, senang dibersihkan
 • Kepala semburan tiga fungsi
 • Kuasa jet automatik
 • Sistem dok magnetik, keselamatan
Jenis Tarik ke bawah Gaya Pemegang Tunggal Selesai Tahan Karat
Keputusan kami

Faucet KOHLER K-596-VS 3-fungsi mempunyai kepala semburan pelbagai fungsi yang membolehkan kuasa jet diubah secara automatik agar sesuai dengan pekerjaan yang ada di tangan.K

Penilaian Penyunting

5.Faucet Dapur Grohe Single-Handle

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Jawapan moden dan bergaya untuk keran dapur baru anda, Grohe Parkfield sangat indah secara estetik dengan reka bentuk melengkung dan kemudahan penggunaannya. Ia mempunyai kawalan semburan dwi tarik yang membolehkan anda beralih antara menggunakan penyembur dan paip biasa.Memerlukan hanya satu lubang untuk pemasangan, keran dapur Grohe dapat memutar 360 darjah penuh dan mempunyai tambahan tambahan untuk dapat menghilangkan limescale yang merupakan faktor praktikal tetapi berpengaruh bagi orang yang tinggal di mana air mempunyai sifat tertentu.Yang perlu anda lakukan hanyalah menghapus limescale dengan jari anda - sungguh semudah itu! Keran dapur ini tahan calar, tahan noda, dan sangat tahan lama sehingga dapat menahan penggunaan maksimum di dapur anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk lengkung yang menyenangkan secara estetik
 • Tarik semburan berkembar
 • Putaran penuh 360 darjah
 • Pembuangan limas yang mudah, tahan lama
 • Tahan calar, diperbuat daripada Chrome
Jenis Tarik ke bawah Gaya Pemegang Tunggal Selesai Chrome Starlight
Keputusan kami

Faucet Dapur Grohe Single-Handle sangat elegan dan pada masa yang sama sangat praktikal, senang dibersihkan dan sukar dipakai.

Penilaian Penyunting

6.Pfister LF-WK1-680S Cagney Faucet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Apabila kemampuan manuver tinggi dalam senarai keinginan anda, ini adalah pesaing yang hebat. Memiliki putar busur tinggi sehingga Anda dapat mengakses barang yang lebih besar, serta pilihan semburan sampingan - tidak ada pilihan bahawa faucet dapur pilihan ini tidak dapat membersihkan dengan sempurna.Dengan ketukan operasinya ke satu sisi menjadikan koleksi faucet kelihatan lengkap secara estetik, ini juga merupakan pilihan yang sesuai untuk mereka yang ingin memastikan paip bebas timah.Sekiranya akses terhad untuk pengguna, maka ini adalah gaya keran yang sempurna kerana dipromosikan sebagai mesra pengguna bagi mana-mana orang kurang upaya. Ia memiliki jet air 1.8 GPM dan jarak yang cukup untuk digunakan dalam setiap senario di dapur.

rumah hijau terbaik
Mengapa Kita Menyukainya
 • Cerat Pusing Aras Tinggi
 • Penyembur Sampingan Mudah
 • Keran sisi untuk kemudahan
 • Jet air 1.8 GPM
 • Akses dilumpuhkan serasi
Jenis Cerat Pusing Aras Tinggi Gaya Dengan Semburan Sampingan Selesai Keluli tahan karat
Keputusan kami

Ffet Cagney Pfister LF-WK1-680S membolehkan semua orang dan semua orang berfungsi sepenuhnya dalam persekitaran dapur tanpa dibatasi oleh keran dapur.

Penilaian Penyunting

7.Faucet Pull-Down Moden AmazonBasics

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pendekatan moden dan berpatutan untuk peralatan dapur, keran dapur AmazonBasics melakukan semua yang anda perlukan. Dibuat dari aloi zink tahan lama dan selesai dengan lapisan Chrome yang digilap, ini adalah faucet yang telah dibuat untuk tahan lama.Ia mudah dipasang kerana boleh dilakukan dengan menggunakan pemasangan lubang 1 atau 3 dan dipasang pada pelat dek 8 inci.Dengan dua fungsi yang berbeza yang membolehkan anda membersihkan item apa pun yang dapat dibayangkan, keran lengkung tinggi membolehkan item yang lebih besar dipasang di bawahnya, dan penyembur tarik sesuai untuk sudut dan ketinggian yang berbeza untuk ditangani dengan mudah.Ini adalah keran dapur yang kelihatan sangat bergaya dan bersih dan akan kelihatan sesuai di mana-mana gaya dapur sambil berkesan pada masa yang sama.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Moden, berpatutan, bergaya, tahan lama
 • Fungsi dua - keran / semburan
 • Pemasangan 1/3 lubang mudah
 • Sesuai dengan gaya dapur apa pun
 • Tarik fungsi ketuk ke bawah
Jenis Tarik ke bawah Gaya Tarik Bawah Moden Selesai Chrome yang digilap
Keputusan kami

Faucet AmazonBasics Modern Pull-Down boleh digunakan dengan berkesan di mana-mana gaya dapur tanpa melihat dari tempatnya.

Penilaian Penyunting

8.Faucet Kraus KPF-1610SS Bolden

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Keran dapur komersial mempunyai reputasi yang luar biasa untuk kemampuan membersihkan, tekanan air, dan daya tahan. Sekiranya ini adalah jenis barang yang anda cari, maka keran dapur Kraus adalah alat yang sesuai untuk anda di rumah anda. Direka untuk memenuhi keperluan rumah tangga rata-rata, keran dapur Kraus ini telah dirancang dengan ringkas sehingga tingginya 18 inci, mempunyai penyembur fungsi ganda agar anda dapat mengubah kekuatan air dengan mudah, dan selang yang dapat ditarik 20 inci.Ini adalah keran dapur serbaguna, serba guna dan sangat sesuai untuk kehidupan keluarga yang sibuk, kerana tahan lama, mesra alam, dan sangat mudah dipasang. Jangan sekali-kali merasa jengkel dengan keran yang menetes kerana keran Kraus ini akan memberi anda penggunaan bebas titisan seumur hidup.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Keran tuas komersial, moden
 • Sangat sesuai untuk kediaman yang sibuk
 • Selang 18in tinggi, 20in
 • Selang dua guna, pelbagai guna, pelbagai fungsi
 • Tidak ada lagi paip yang menetes
Jenis Tarik ke bawah Gaya Komersial, tuas Selesai Keluli tahan karat
Keputusan kami

Faucet Kraus KPF-1610SS Bolden membolehkan rumah yang paling sibuk untuk menjaga pembersihan dalam jumlah yang banyak dengan mudah dan cepat.

Penilaian Penyunting

9.Faucet Dapur Single Lever Ufaucet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

pemasangan pemanas garaj

Ufaucet beroperasi melalui penggunaan faucet pull up tunggal yang dapat dengan mudah dan cepat mengubah suhu kepala keran bersudut. Kepala keran ini juga tercabut sehingga anda dapat menggunakannya sebagai penyembur yang membolehkan anda mengakses tempat yang lebih mencabar ketika mencuci pinggan di rumah. Ubah jenis jet air yang digunakan oleh penyembur dengan menekan butang di kepala keran itu sendiri sehingga anda dapat meletupkan kotoran atau membersihkan buah halus dengan berkesan tanpa melakukan kerosakan.Pada ketinggian maksimum 7,9 inci, Ufaucet adalah keran yang sangat moden walaupun berkesan digunakan secara komersial. Ia dihasilkan dari keluli tahan karat dan diselesaikan dengan lapisan Nicked yang disikat untuk memberikan kemasan yang tahan lama dan profesional.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Keran tarik tunggal
 • Kepala penyembur operasi manual
 • Letakkan kotoran, buah bersih
 • Ketinggian maksimum ialah 7.9 inci
 • Gaya profesional, komersial, moden
Jenis Tarik keluar Gaya Komersial, tuas Selesai Nikel yang disikat
Keputusan kami

Faucet Dapur Single Lever Ufaucet mempunyai kemampuan komersial, tetapi sangat mudah digunakan.

Penilaian Penyunting

10.WEWE Single Handle Kitchen Sink Faucet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ramping, moden, senang dikendalikan - ini keran dapur WEWE. Sesuai untuk pemasangan dengan 1 atau 3 lubang, reka bentuk yang menarik dan padat secara estetik ini membolehkan anda melakukan begitu banyak perkara di dapur anda.Ia mempunyai aliran lancar, mod semburan, kemampuan berhenti sejenak, dan lengkungannya yang tinggi memastikan bahawa objek dengan ketinggian yang lebih besar dapat dipasang di bawahnya.Ia mempunyai Gooseneck Spout yang berputar pada 360 darjah untuk memastikan bahawa tidak ada kawasan yang terlepas dari rejim pembersihan anda. Cukup tarik kepala penyembur ke lokasi yang anda inginkan, dan secara automatik ia akan menarik kembali ke tempat asalnya tanpa anda perlu menggerakkan otot. Untuk kemudahan, fleksibiliti, dan pelbagai fungsi, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada keran dapur WEWE.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ramping, moden, mudah digunakan
 • Pasang dengan 1/3 lubang
 • Gooseneck Spout, 360 darjah
 • Kepala penyembur pelbagai fungsi
 • Pencabutan kepala penyembur automatik
Jenis Tarik ke bawah Gaya Mod dwi Selesai Nikel yang disikat
Keputusan kami

WewE Single Handle Kitchen Sink Faucet mempunyai reka bentuk moden, langsing dan padat dan mampu masuk semula ke tempat asalnya.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Faucet Dapur

Pelbagai fungsi

Bagi banyak keluarga sekarang, masa sangat penting, dan tidak ada yang lebih baik di dapur daripada dapat membersihkannya dengan cepat dengan cepat. Untuk melakukannya, mempunyai keran dapur dengan kebolehan pelbagai fungsi adalah kunci.Anda ingin mendapatkan barang-barang besar di singki seperti mangkuk sajian atau mangkuk pemproses makanan tanpa terjebak di keran utama, tetapi anda juga ingin dapat membasmi makanan dari pinggan dengan berkesan dengan penyembur.

Bagi keluarga yang makan makanan yang banyak dan beragam, mempunyai penyembur yang boleh diubah kekuatannya juga merupakan sesuatu yang perlu diperhatikan kerana anda mahukan lebih banyak kekuatan untuk menumpahkan kotoran beku dari pinggan daripada yang anda lakukan ketika mencuci halus buah-buahan sebelum anda memakannya.

Selesai

Beberapa gaya akan tahan lebih lama daripada yang lain, dan dengan ini, kita merujuk kepada keseluruhan penampilan. Keluli tahan karat akan bertahan dalam jangka masa yang lama, sementara Chrome akan meninggalkan anda tanpa calar walaupun selepas bertahun-tahun haus dan lusuh.Ini benar-benar bergantung pada berapa banyak tukul dapur anda dan seberapa penting estetika bagi anda sepanjang fungsinya, tetapi penamatnya harus selalu dipertimbangkan.Penyembur

Apabila anda ingin membeli keran dapur dengan penyembur, anda melakukannya kerana anda mempunyai alasan yang cukup untuk menggunakan penyembur. Anda tidak mahu membeli penyembur dengan panjang selang yang menghadkan penggunaannya.Perlu diingat bahawa penyembur yang lebih komersial atau profesional cenderung mempunyai panjang hos penyembur yang lebih panjang untuk membolehkan lebih banyak kelenturan dan kelenturan semasa anda bekerja di dapur anda. Bagi banyak pengguna, ini penting.

Ketinggian

Anda ingin memastikan bahawa anda dapat memasukkan barang yang lebih besar di bawah keran dapur utama anda. High Arc Swivel Spouts sangat sesuai untuk ini, dan jika anda adalah seseorang yang membersihkan banyak objek yang lebih besar di sink anda atau mengisi banyak jag, pasu atau botol, maka ini pasti sesuatu yang perlu dipertimbangkan untuk mengelakkan kekecewaan besar di kemudian hari.

Bagaimana Memasang Faucet Dapur?

Untuk memasang keran dapur baru, cari lubang keran di sinki terlebih dahulu dan letakkan gasket getah atau plastik di atasnya, diikuti dengan plat dek. Kemudian masukkan saluran keran ke lubang atau lubang yang terletak.Seterusnya, pergi ke bawah sink dan kemudian pasangkan mesin basuh dan kacang ke tempat yang betul, pastikan bahawa apa-apa dempul yang berlebihan akan dihapuskan jika anda telah memilih untuk menggunakannya.

Sekiranya anda memasang faucet pull-down, maka sekarang adalah masa untuk memasang hos penyambung cepat dan pastikan anda juga ingat untuk memasang berat.Berat memerlukan ruang untuk digantung dengan bebas. Sekarang, sambungkan semula garis air menggunakan pita tukang paip jika anda memerlukannya. Uji bahawa tidak ada kebocoran dengan menghidupkan kembali air dengan perlahan. Sekiranya terdapat kebocoran, cari sumbernya dan ketatkan sambungannya.Akhir sekali, keluarkan alat pengudaraan dari keran, hidupkan air dan biarkan mengalir untuk membersihkan garisan dengan teliti. Pastikan terus memeriksa kebocoran. Setelah gembira, matikan keran dan letakkan alat pengudaraan semula ke kedudukan yang anda keluarkan. Keran dapur anda kini dipasang sepenuhnya.

Bagaimana Membaiki Keran Dapur?

Sekiranya anda mengalami kebocoran, lebih baik anda mengetahui cara memperbaikinya agar tidak berlaku kerosakan jangka panjang. Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah menentukan punca kebocoran. Setelah mencari sumbernya, anda perlu mengetahui jenis keran yang anda cari.

Yang paling biasa dari senarai di atas adalah keran cakera seramik yang tidak akan bocor untuk jangka masa yang sangat lama. Untuk membaikinya, anda mesti melepaskan pegangan keran dan kemudian mengeluarkan penutup escutcheon sebelum mengeluarkan silinder cakera.

berus cat terbaik

Ini mungkin memerlukan penggunaan sepana supaya anda dapat dengan mudah melekatkan penutup neoprena di bawah. Segel sekarang perlu dibersihkan, dan cara termudah untuk melakukannya adalah dengan merendamnya dalam cuka wain putih. Sekiranya anda berpendapat bahawa meterai berada dalam keadaan yang sangat buruk, anda perlu membeli yang baru untuk menggantikan yang lama.Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan meterai yang dibersihkan atau meterai baru, sudah tiba masanya untuk memasang semula pemegangnya. Pastikan bahawa apabila anda menghidupkan kembali air, anda melakukannya perlahan-lahan sehingga anda tidak memecahkan cakera seramik yang harus direndam dengan teliti.

Bagaimana Keran Dapur Tanpa Sentuhan Berfungsi?

Selalunya dikuasakan oleh bateri, keran dapur tanpa sentuhan membolehkan penggunaan keran dapur bebas tangan. Mereka diaktifkan melalui penggunaan sensor yang paling sering terletak di bagian bawah keran dan mengambil gerakan dalam jarak tertentu.

Ia boleh diaktifkan dengan melambaikan tangan atau dengan mencari sesuatu di singki. Ini adalah tambahan yang baik untuk dapur untuk keluarga yang sibuk, orang yang banyak memasak, dan orang yang ingin mengelakkan risiko pencemaran.

Petua Pakar

Sekiranya faucet dapur digambarkan sebagai komersial, biasanya fungsinya mempunyai lebih banyak fungsi dan direka untuk bertahan lebih lama daripada keran rata - selalu ada yang perlu diperhatikan!

Adakah kamu tahu?

Sebilangan faucet dapur mempunyai fungsi jeda yang dapat mencegah pembakaran, banjir atau kerosakan yang tidak diingini seketika dengan usaha yang sedikit dari anda?