Cat

10 Cat Terbaik untuk Kabinet Dapur pada tahun 2020

Mengecat kabinet dapur boleh menjadi pekerjaan yang sukar kerana terdapat hampir semua jenis kabinet yang berbeza dengan jenis cat. Sekiranya tidak sesuai antara satu sama lain, baik disebabkan oleh bahan atau cara reka bentuknya, anda boleh berakhir dengan kabinet yang rosak atau banyak bahan kimia dan asap mudah menguap yang berbahaya di udara.Walaupun anda tahu cara melukis kabinet dapur, anda masih perlu melacak cat, glosses, dan kemasan yang anda mahu gunakan, dan sukar untuk mendapatkan idea tentang bagaimana penampilan mereka atau melihat tanpa pendapat pelanggan lain yang tepat dan peminat yang pernah menggunakannya sebelum ini.

Berikut adalah beberapa cat terbaik yang dapat kami temukan untuk kabinet dapur, serta beberapa kemasan dan noda untuk kabinet yang sudah dicat.Anda mungkin suka ; Cat dalaman .

Isi kandungan

Lihat Cat Terbaik untuk Kabinet Dapur, Di Bawah.

1.Umum Menyelesaikan Noda Gel Pangkalan Minyak JQ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini Kemasan Umum Gel Stain bertubuh berat untuk mencegah meresap dan merosakkan kayu, menjadikannya ideal untuk digunakan pada permukaan kayu semula jadi atau dirawat. Tidak seperti cat berasaskan minyak biasa, biasanya tidak bocor ke permukaan lain atau di antara retakan, yang bermaksud bahawa ia adalah pilihan yang sangat baik kerana lapisan asas dan lapisan semua dalam satu bergantung pada sama ada kabinet anda sudah dicat atau tidak .Berkat kemasan yang halus dan rata, noda dan tumpahan dapat dihapuskan setelah cat kering, dan kotoran atau kekacauan fizikal mudah disapu atau dibersihkan. Sekiranya anda membuat kabinet sendiri, atau mempunyai kabinet yang terbuat dari kayu kasar semula jadi, noda gel ini dapat membuat permukaan lebih sekata dan cenderung menyebabkan serpihan tanpa mengubah penampilan fizikalnya terlalu banyak.

Walau bagaimanapun, jika anda suka, anda juga boleh memilih warna yang sama sekali berbeza untuk menjadikan semua kayu anda menjadi warna yang sepenuhnya bersatu: jika anda ingin membuat pinus dan oak kelihatan seperti kayu 'java', anda hanya perlu menggunakan beberapa lapisan tambahan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tidak bocor
 • Lancar
 • Mudah dibersihkan
 • Menghalang serpihan
 • Mengwarnakan semula kayu
Jenis Berasaskan Minyak (noda gel) Isipadu 1 suku Selesai Satin
Keputusan kami

Noda gel ini dapat mengubah permukaan kayu sepenuhnya tanpa merosakkannya atau perabot di sekitarnya.

Penilaian Penyunting

dua.Transformasi Kabinet Rust-Oleum 263231

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sistem Lapisan Kabinet ini boleh berfungsi untuk perabot baru dan kabinet kayu lama, dilengkapi dengan DVD instruksinya sendiri yang memandu anda melalui proses menukar, memulihkan dan menyelenggara perabot anda yang telah diubah. Kit de-glossing yang disertakan membantu mengeluarkan beberapa bahan asli untuk membukanya agar lebih mudah melukis, serta membantu anda menyingkirkan sebarang habuk dan kotoran yang tersisa, yang membolehkan anda menggunakan lapisan dasar pada kayu biasa.Selepas itu, anda boleh menggunakan glasir untuk mendapatkan kemasan atau nada kayu yang anda mahukan - cara dan jumlah yang tepat yang anda gunakan bergantung sepenuhnya kepada anda kerana ia bergantung pada ukuran dan jenis kayu kabinet anda. Oleh kerana kit ini berbentuk sepenuhnya bebas, anda boleh melakukan proses seperti yang anda mahukan - jika ada cat khusus yang lebih baik anda gunakan berbanding dengan yang ada di dalam kit, anda boleh menukarnya tanpa perlu mendapatkan kit baru.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit de-glossing
 • Kit bentuk bebas
 • Mudah untuk digunakan
 • Boleh bekerja dengan cat anda sendiri
 • Kemasan gloss pilihan
Jenis Set Pra Campuran Isipadu 1 suku Selesai Berkaca
Keputusan kami

Kit ini memberi anda banyak kebebasan dalam cara mengemas kini kabinet anda tanpa memaksa anda memilih gaya tertentu.

Penilaian Penyunting

3.Rust-Oleum 285140 Ultra Matte Chalked Paint

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Cat matte kapur ini untuk kabinet dapur dapat digunakan pada berbagai permukaan, termasuk logam, seramik, kayu dan juga kanvas. Meringankannya untuk penampilan yang lebih tua sangat mudah, tetapi tidak wajib. Cat kering hanya dalam masa tiga puluh minit dan menggunakan formula berasaskan bau, bebas bau yang mudah dibersihkan dan disapu jika akhirnya membuat kekacauan, walaupun hanya dengan menggunakan air dan sabun bersama dengan sikat atau spons yang murah.Satu tin cat mengandungi cukup untuk menutup seratus lima puluh kaki persegi dalam satu lapisan, tetapi anda juga dapat menyebarkannya ke beberapa lapisan atau kabinet untuk membuat satu set perabot yang sepadan. Mudah digunakan walaupun tanpa kerja persiapan yang besar, pengeringan ke kemasan ‘ultra-matte’ yang tidak mengganggu bahan di bawahnya atau meninggalkan serpihan dan asap toksik di udara. Ia dapat digunakan dengan atau tanpa primer, bergantung pada bagaimana anda ingin kabinet anda kelihatan ketika selesai.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Serbaguna
 • Pengeringan cepat
 • Liputan tinggi
 • Ulta-matte
 • VOC rendah
Jenis Set Pra Campuran Isipadu 30 auns Selesai Matte
Keputusan kami

Cat ini bagus untuk mengecat semula permukaan kabinet dengan cepat tanpa harus membiarkannya kering selama berjam-jam.

Penilaian Penyunting

Empat.Kit Cat Countertop Giani

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Meja Giani Paint Kit menyediakan bukan sahaja warna cat yang anda pilih untuk kabinet dapur tetapi juga pelbagai alat dan formula lain yang dapat membantunya kelihatan baik apabila selesai. Seperti namanya, ini terutama memusatkan perhatian pada permukaan meja itu sendiri, meliputi sekitar 35 kaki persegi ruang meja atau ruang kerja.Lapisan yang penuh dan kering mengering dalam kira-kira enam belas jam, yang boleh berbeza-beza bergantung pada keadaan yang tepat di bawahnya, dan akan siap sepenuhnya untuk digunakan untuk semua tujuan dalam masa empat belas hari - ini kerana kit meja sangat tahan lama, mampu atasi pemotongan pisau yang rata dan hentaman yang teruk tanpa berlaku kerosakan yang ketara.

Ia tidak hanya terhad kepada kaunter biasa - anda boleh menggunakan alat pada permukaan yang kukuh, termasuk kabinet biasa yang diperbuat daripada bahan yang lebih berat. Oleh kerana ia tidak terhad pada kayu atau bahkan satu bahan pada umumnya, ia akhirnya dapat mengubah hampir semua jenis kabinet atau kaunter.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Liputan tinggi
 • Tahan lama
 • Serbaguna
 • Meliputi sepenuhnya
 • Kemasan yang menarik
Jenis Berasaskan air Isipadu 12 ons (primer), 18 auns (cat, gabungan), 16 auns (topcoat) Selesai Gloss Tinggi
Keputusan kami

Kit ini memberi anda banyak pilihan tanpa merasa terhad atau terhad dalam apa yang anda boleh menggunakannya.

Penilaian Penyunting

5.Retique It oleh Renaissance

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Retik Ia Cat Renaissance Chalk membolehkan anda melukis kabinet dengan lapisan cepat, tidak beracun dan bukan VOC yang segera membawa warna baru ke permukaannya. Setiap tin dibuat dengan sekurang-kurangnya tujuh puluh persen kayu daur ulang yang diemulsi, yang bermaksud bahawa pada dasarnya anda meletakkan formula kayu halus ke permukaan kayu yang ada, yang membolehkannya berfungsi tanpa memerlukan bahan asas.Oleh kerana ia adalah cat pelepasan sifar dengan hampir tidak berbau, mudah membiarkannya kering tanpa mengganggu anda atau membahayakan haiwan peliharaan anda. Ia juga bersifat hypoallergenic, jadi reaksi alahan sangat tidak mungkin berlaku walaupun anda mempunyai alahan terhadap salah satu ramuan. Oleh kerana ia meratakan, anda boleh meninggalkan lapisan tebal di permukaan rata dan melihatnya melicinkan ketika kering, menjimatkan banyak masa dan membetulkan kesilapan yang anda buat dari segi ketebalan cat atau pengedaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kayu sebenar
 • VOC rendah
 • Bau rendah
 • Lancar
 • Meratakan diri
Jenis Kapur Isipadu 1 suku Selesai Selesai kapur
Keputusan kami

Kayu sebenar yang digunakan dalam cat ini menjadikannya cara unik untuk merancang semula kabinet anda.

Penilaian Penyunting

6.Primer Ikatan Tinggi KILZ Adhesion

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

pengisar sudut terbaik

Primer ikatan ini membolehkan anda menggunakan lapisan cat atas pada permukaan yang paling sukar, berfungsi sebagai lapisan perantaraan yang mengikat cat dan permukaan yang tidak serasi. 1-liter kecil boleh meliputi keseluruhan 300 kaki persegi, membolehkannya menyiapkan seluruh set kabinet yang sepadan tanpa kering. Ia juga cepat kering, selamat disentuh dalam masa tiga puluh minit dan siap untuk cat baru dalam masa satu jam.Lekapan KILZ boleh mengusahakan pelbagai permukaan: PVC, kaca, vinil, bata kaca dan juga benda seperti kaca gentian, logam dan lapisan cat yang lain, antara yang lain. Ini dimaksudkan untuk dilapisi dengan cat berasaskan minyak atau cat lateks dan dapat menangani banyak tekanan atau kerosakan fizikal sebelum menunjukkan tanda-tanda retak. Ia tidak mengelupas, bahkan ketika dibersihkan atau bersentuhan dengan air, yang bermaksud bahawa ia tidak akan menyebabkan kerosakan pada perabot berdekatan atau meletakkan zarah berbahaya di udara.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Liputan yang sangat tinggi
 • Pengeringan cepat
 • Pelekat
 • Serbaguna
 • Kalis air
Jenis Primer Ikatan Isipadu 1 suku Selesai Pertama
Keputusan kami

Primer ini dapat tersebar di berbagai permukaan tanpa merosakkan salah satu daripadanya.

Penilaian Penyunting

7.Umum Menyelesaikan Cat Gaya Kapur MKWQ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Keserbagunaan adalah alasan utama untuk menggunakan cat matt ini untuk kabinet dapur - ia boleh dicampurkan dengan cat lain untuk mendapatkan warna yang berbeza, atau digabungkan dengan primer dan agen pengikat untuk penggunaan yang lebih mudah pada permukaan yang sukar dicat. Ia direka untuk digunakan di dalam rumah, dan dapat digunakan dengan hampir semua alat - semprotan udara, sikat, dan penggelek udara mampatan semuanya sesuai untuk mengecat kabinet anda dengan cepat. Berkat ketebalan dan kelancarannya, anda mungkin dapati cat ini bertindak seperti dua lapisan dalam satu, menyembunyikan permukaan di bawahnya dengan sangat baik.Anda tidak semestinya harus menggunakan sealer untuk menyiapkan permukaan selagi tidak terlalu kasar, dan kerana ia sebenarnya bukan cat kapur (menjadi cat gaya kapur yang diperbuat daripada lateks), ia tidak dilengkapi dengan kelemahan yang cat kapur boleh mempunyai seperti kerepek. Ini menjadikannya jenis cat yang bagus untuk kabinet dapur kerana dapat memberikan penampilan dan nuansa cat kapur dengan perlindungan, ketahanan, dan gaya sebatian cat lateks biasa.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kemasan matte
 • Mudah diaplikasikan
 • Tahan lama
 • Bergaya
 • Lancar
Jenis Cat lateks (gaya kapur) Isipadu Kemasan Faux-Chalk Selesai 1 suku
Keputusan kami

Cat ini melapisi permukaan di bawahnya dengan sangat baik, membiarkan anda menyembunyikan sepenuhnya bahan atau cat yang lebih tua.

Penilaian Penyunting

8.Kit Makeover Kabinet Nuvo Driftwood 1 Hari

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit solekan rendah VOC ini membolehkan anda mengemas kini meja, meja atau kabinet dengan permukaan baru tanpa membahayakan anda atau perabot anda. Kit ini menyediakan semua yang anda perlukan: selain cat, terdapat juga berus dan roller, batang pengaduk dan panduan langkah demi langkah mengenai cara mengganti permukaan atas kabinet anda dan mengecatnya semula dengan cara yang anda mahukan. Ia tidak memerlukan pelekat tambahan atau pelapis atas, tetapi anda masih boleh memilih untuk menggunakannya jika anda akan menggunakannya dengan cara tertentu.Cat kayu mati yang disertakan dalam kit paling baik digunakan pada lapisan nipis, tetapi setiap lapisan baru yang anda tambahkan dapat meningkatkan ketebalan dan ketahanannya tanpa menyebabkan keretakan di permukaan. Mudah digunakan, tidak menetes selama anda menggunakannya dengan berhati-hati, dan kering sehingga anda dapat menyentuhnya dengan cepat. Anda boleh menggunakan ini untuk keuntungan anda dan dengan itu cat bahagian kecil secara bebas untuk mendapatkan lapisan sehalus mungkin, sesuatu yang tidak mudah dicat oleh kebanyakan cat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit penuh
 • Bentuk bebas
 • Pengeringan cepat
 • Lancar
 • Tidak memerlukan pembelian tambahan
Keputusan kami

Kit ini mengandungi semua yang anda perlukan untuk mengubahsuai kabinet anda sepenuhnya.

Penilaian Penyunting

9.Sinopia Semua Cat Susu Artisanal Semula Jadi

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Cat semula jadi ini siap digunakan dan mudah digunakan dalam kaleng enam belas ons, tetapi anda juga boleh memilih untuk menipisnya dengan air biasa untuk penutup yang lebih cair. Setiap bahagian proses yang rumit, dari mencampurkan dan mengukur hingga menimbang dan mencairkan, adalah pilihan sepenuhnya, mungkin menjadikannya cat terbaik untuk kabinet dapur jika anda tidak mahu menekankan bahagian DIY yang rumit.Bukan sahaja dapat ditipiskan dengan air, tetapi juga dapat dibersihkan dengan cara yang sama - pel basah dengan mudah menyerap cat tanpa merosakkan permukaannya atau pel itu sendiri, dan tidak ada bahan kimia atau asap berbahaya untuk risaukan semasa duduk di sana mengering. Alat ini dapat digunakan dengan alat apa pun, bahkan span, dan bekerja di permukaan apa pun tidak kira seberapa lembap, kering, panas atau sejuk di sekitarnya pada waktu itu. Kemasan matte yang disediakannya setelah kering tidak akan mengganggu bahan atau sebatian lain, menjadikan hasil akhirnya lancar dan sederhana.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cairkan
 • Mudah dibersihkan
 • Kemasan matte
 • Mudah diaplikasikan
 • Tidak bertindak balas dengan bahan asas
Jenis Cat Susu Isipadu 16 auns Selesai Matte
Keputusan kami

Cat yang mudah dicairkan ini boleh digunakan untuk menutupi kawasan yang luas tanpa memerlukan lapisan tebal.

tali pinggang alat suede
Penilaian Penyunting

10.Enamel Mantel Kabinet INSL-X CC550109A-01

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kemasan gaya kilang yang disediakan oleh cat enamel INSL-X ini dapat digunakan untuk menutup permukaan kabinet hingga empat ratus lima puluh kaki persegi per galon, menjadikannya bagus untuk pemulihan dan peningkatan jangka panjang ke seluruh rangkaian perabot sekaligus. Ia boleh digunakan pada permukaan yang dicat sebelumnya, tidak perlu bahan pelekat atau pelekat, dan tetap menyediakan kemasan satin yang sangat halus dan berkualiti tinggi yang tetap melekat pada apa sahaja yang anda letakkan, hampir tidak mengelupas atau pecah kecuali anda menggunakan yang betul alat dan sebatian untuk membuangnya.Hasil akhirnya dapat menahan kerosakan, kelembapan, noda, lecet, minyak dan semua jenis kesan fizikal yang berat, dan akan bertahan selama bertahun-tahun penggunaan sehari-hari tanpa menunjukkan tanda-tanda kerosakan atau keretakan yang jelas. Ia juga meratakan ketika mengeringkan, yang bermaksud bahawa penyebaran cat yang tidak rata akan membetulkannya sendiri tanpa memerlukan banyak bantuan. Sebagai bonus tambahan, ia boleh berfungsi di pelbagai permukaan, termasuk logam dan kayu telanjang yang sudah dilukis.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Liputan tinggi
 • Tidak perlu buku asas
 • Tahan kerosakan
 • Meratakan diri
 • Serbaguna
Jenis Enamel Isipadu 1 gelen Selesai Satin
Keputusan kami

Cat ini memberikan kemasan gaya kilang dan tahap perlindungan tanpa memerlukan peralatan khusus untuk digunakan.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Cat Kabinet Dapur

Mencari cat terbaik untuk kabinet dapur memerlukan banyak masa, dan anda mungkin terpaksa memilih antara beberapa jenama serupa untuk mencari jenis yang paling sesuai. Syukurlah, jika anda membuat carian menjadi beberapa kategori, menjadi lebih mudah untuk mengetahui mana yang sebenarnya sesuai dengan masa anda. Walaupun terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan, beberapa aspek lebih menonjol daripada yang lain: warna, formula dan kelantangannya. Tidak kira apa jenis cat yang anda perlukan, semua ini memainkan peranan besar dalam cat yang sebenarnya boleh anda gunakan.

Warna

Walaupun warna pada amnya tidak penting, warna tetap dapat membuat perbezaan dalam jenis cat yang anda mahukan. Sebilangan warna hanya akan berfungsi dengan baik pada bahan tertentu atau dengan lapisan bawah tertentu, jadi anda tidak boleh mengharapkannya berfungsi dengan baik pada semua perkara dengan cara yang sama. Sekiranya anda ingin mencari warna tertentu, lihat contoh gambar atau ulasan dan lihat apakah itu kelihatan normal pada bahan tertentu yang anda gunakan - anda juga harus mengikuti arahan atau panduan yang disertakan dengan cat anda untuk memastikan bahawa anda menerapkannya dengan betul, kerana meninggalkan langkah penting dapat meninggalkan anda dengan corak jeragat atau patah yang kelihatan lebih buruk daripada yang dilakukan sebelum anda melukisnya.

Rumusannya

Rumusan cat yang berbeza boleh mempengaruhi bahan dan permukaan tertentu dengan cara yang berbeza dan akhirnya dapat membuat lapisan cat yang berbeza setelah ia kering. Sebilangan mungkin mengeluarkan asap beracun atau menjengkelkan dan mungkin mempunyai alergen tertentu di dalamnya yang boleh mencetuskan reaksi alergi pada anda, keluarga atau haiwan kesayangan anda. Sekiranya ini berlaku, anda mungkin perlu mengosongkan bilik sehingga ia menetap, kemudian bersihkannya dengan teliti sebelum anda dapat melakukan kerja-kerja lukisan atau hiasan lagi.

Isipadu

Semakin banyak cat yang anda miliki, semakin banyak kaki persegi yang boleh anda tutupi, tetapi mudah untuk disertakan dengan terlalu banyak dengan mengira jumlah yang anda perlukan. Ia juga mudah dilakukan sebaliknya, meremehkan jumlah ruang yang perlu anda lindungi dan meninggalkan cat anda terlalu sedikit untuk menutup kabinet anda sepenuhnya. Sekiranya anda ingin melukis kabinet yang merupakan sebahagian daripada satu set, dan ingin semuanya kelihatan serupa, anda harus memastikan bahawa anda membeli cat yang cukup untuk memberi mereka semua lapisan yang anda perlukan.

Berkaitan: Penyembur Cat untuk Kabinet .Perlukah saya mencuba Ikatan Cat Saya ke Permukaan yang Biasanya Tidak Menyokong?

Ejen ikatan boleh menjadi kaedah yang sangat berguna untuk membuat cat berfungsi di tempat yang biasanya tidak, tetapi masih ada batasan sejauh mana anda boleh mendorongnya sebelum berhenti menjadi idea yang cekap. Semakin banyak formula ikatan yang anda perlukan, semakin besar anggaran yang anda perlukan, jadi kecuali jika anda mempunyai wang yang tersisa, mungkin idea yang lebih baik untuk memberi tumpuan ialah mencari sesuatu yang sesuai dengan bahan yang anda hadapi.

Ingat bahawa tidak semua agen ikatan berjaya dijamin, terutama pada permukaan menegak atau miring. Menggunakan yang lebih lemah untuk mencuba dan memaksa cat untuk melekat mungkin mengakibatkan kekacauan basah yang menggelecek yang benar-benar sukar dibersihkan, dan yang paling teruk bahkan dapat menghakis atau meresap ke kabinet anda, menyebabkan perubahan yang tidak dapat dipulihkan yang tidak dapat Anda tutupi hanya cat.

Saya menjumpai dua Cat yang saya suka. Sekiranya saya mencampurkannya?

Mencampurkan cat tidak semudah yang kelihatan di atas kertas, dan cat yang berbeza menggunakan formula atau asas yang berbeza mungkin tidak berfungsi antara satu sama lain dengan cara yang anda harapkan. Warna boleh memainkan peranan besar dalam ini - walaupun mereka serasi satu sama lain, anda tidak akan mendapat warna yang ditetapkan pengeluar yang dijamin sama setiap masa, jadi cuba membuatnya semula dengan tepat agar projek masa depan dapat menjadi kesakitan yang besar. Selain itu, jika tidak dimaksudkan untuk dicampurkan, anda mungkin akan berakhir dengan dua lapisan cat yang dicemari dan dicemari daripada campuran bagus yang anda harapkan.Petua Pakar

Persiapan sangat penting: walaupun anda tidak perlu membuat cat itu sendiri, pastikan anda membersihkan kawasan tersebut sehingga tidak ada yang boleh merosakkan cat semasa mengering.

Adakah kamu tahu?

Sebilangan besar profesional membuat label kecil untuk pintu kabinet mereka untuk memastikan bahawa mereka meletakkannya kembali mengikut urutan yang betul - ini sangat membantu jika reka bentuk dapur anda memerlukan mereka mengikuti corak warna.