Aksesori Alat

10 Kunci Roda Kemudi Terbaik pada tahun 2020

Bagi kebanyakan kita, kereta kita adalah perkara terpenting yang dimiliki oleh kita. Sama ada anda seorang kepala petrol yang fanatik atau anda hanya mempercayai perjalanan anda untuk membawa anda dari A ke B, kereta adalah aset berharga yang kita semua mahu selamat. Tidak kurang juga kerana harganya juga mahal. Malangnya, di dunia di mana kereta telah memperoleh dari teknologi yang lebih maju dan reka bentuk yang indah, pencuri juga meningkatkan permainan mereka.Kaedah terbaik untuk melindungi barang-barang anda masih merupakan kunci logam besar. Teknologi telah menempatkan kita di tempat di mana penjenayah dapat mengklon kunci dan menggodam sistem keselamatan, tetapi mereka masih akan berjuang ketika gumpalan besi menghalang hadiah. Kunci stereng terbaik dapat membantu menjaga keselamatan kereta anda.

Isi kandunganLihat Kunci Roda Kemudi Terbaik, Di Bawah.

1.Pemenang Roda stereng Kelab Antarabangsa 3000

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kunci stereng pertama dalam senarai kami adalah tawaran dari Pemenang Antarabangsa . Reka bentuk yang menonjol dari kunci roda stereng Club 3000 berwarna kuning sudah cukup untuk memberi tahu pencuri bahawa mereka lebih baik mencari di tempat lain, tetapi jika mereka masih suka mencuri kereta anda, sistem penguncian yang unik harus menghalangnya. Reka bentuk cangkuk kembar boleh dipercayai dan menawarkan banyak perlindungan, kerana terdapat banyak lagi yang boleh dilakukan oleh penjenayah.Selain cangkuk kembar, ia juga mempunyai ciri kunci diri yang unik dan dipatenkan. Ini adalah kunci roda stereng tanpa kunci, jadi anda tidak perlu membuang masa untuk mencari kunci, dan tidak mungkin kunci dapat diklon untuk menolong pencuri kereta yang berpotensi. Sekiranya semua itu tidak mencukupi untuk anda, mereka telah memperbaiki perumahan di sekitar kunci dengan pembinaan keluli cro-moly untuk memberikan keselamatan terhadap alat perkakas yang digunakan terhadapnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mekanisme penguncian tanpa kunci yang dipatenkan
 • Kesesuaian sejagat
 • Perumahan kunci yang diperbaiki
 • Reka bentuk cangkuk berkembar
 • Pembinaan keluli Cro-moly
Bahan Keluli Cro-moly Jenis Kunci Cangkuk berkembar
Keputusan kami

Kunci roda stereng ini memberikan ketahanan terhadap alat serta mengunci diri, jadi anda tidak perlu risau mencari kunci anda dengan tergesa-gesa.

Penilaian Penyunting

dua.Peranti Keselamatan Kunci Roda Kemudi Disklok

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kunci roda stereng dari Disklok ini adalah sebilangan besar keluli yang akan berjaya menghalang kemungkinan ancaman terhadap keselamatan kereta anda. Sudah jelas bahawa Disklok telah berupaya untuk mencegah serangan dan memberi anda kunci roda stereng yang paling mudah pada masa yang sama. Jaminan 3 tahun yang ditawarkan oleh Disklok di samping kunci menunjukkan keinginan ini untuk menjadikan hidup lebih mudah bagi anda. Ia juga sesuai dengan kebanyakan kereta, tetapi anda harus memeriksa untuk memastikan anda membeli ukuran yang tepat.Dari segi keselamatan, peranti kunci stereng Disklok ini suka dipamerkan. Ia adalah penutup penuh untuk roda kemudi anda dan diperbuat daripada keluli yang dikeraskan, sehingga sukar untuk dilalui. Ukuran kunci sahaja sudah cukup untuk menunda penjenayah, tetapi jika tidak, peranti juga akan mula berputar ketika merasakan serangan. Ini akan menyebabkan pencuri menjadi panik sebaik sahaja mereka memukulnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Waranti 3 tahun
 • Termasuk pelekat tingkap
 • Sesuai dengan kebanyakan kereta
 • Berputar ketika diserang
 • Termasuk 3 kunci
Bahan Keluli yang dikeraskan Jenis Kunci Penutup penuh
Keputusan kami

Disklok telah melakukan segala daya untuk mematikan calon pencuri, dari reka bentuk kunci berputar hingga pelekat tingkap percuma yang termasuk dalam pembelian.

ulasan sun joe chain saw
Penilaian Penyunting

3.Pemenang Roda Pedal CL303 Antarabangsa Pemenang

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kaedah lain untuk mengamankan kenderaan anda ialah pedal brek ke kunci roda. Ini berbeza dengan kunci roda stereng standard anda, kerana ia juga menghentikan brek. Pengilang ini telah membuat peranti Club CL303 untuk mengurangkan peluang penjenayah lebih jauh, walaupun mereka mencuri kereta atau van anda, mereka tidak akan dapat mengendarainya, kerana reka bentuk keluli tahan karat menahan pedal brek dengan kuat juga.Sudah tentu, faedah terbaik dari ini adalah sebagai pencegah visual. Idea penjahat melarikan diri tanpa kawalan brek adalah, terus terang, tidak masuk akal, jadi tidak mungkin mereka akan mencubanya. Keindahan kunci pedal ke roda adalah bahawa pencuri melakukan pertempuran di kedua-dua front, dan bukan pertempuran yang kemungkinan besar mereka akan menang. Bagi pengguna, ia mungkin kelihatan lebih menyusahkan, tetapi lebih murah daripada kebanyakan kunci roda stereng yang besar, dan ia mempunyai ciri mengunci diri yang cepat untuk menjimatkan masa anda juga. Yang penting, ia adalah reka bentuk kunci stereng sejagat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang unik
 • Pembinaan keluli terbaja
 • Ciri kunci diri yang dipatenkan
 • Kesesuaian sejagat
 • Menghentikan penggunaan brek
Bahan Keluli terbaja Jenis Kunci Pedal ke roda
Keputusan kami

Ini adalah kunci pengunci stereng yang berbeza, yang menjadikannya lebih sukar bagi pencuri untuk melarikan diri tanpa kawalan pada brek.

Penilaian Penyunting

Empat.Pemenang International Steering Wheel Lock Kelab 1000 Asli

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penawaran lain adalah kunci stereng Club 1000. Seperti yang anda tahu, syarikat ini telah menghasilkan beberapa jenis kunci roda stereng dan semuanya berkesan. Edisi ini dapat dilihat sebagai asli, dan kesederhanaan reka bentuknya menunjukkan bahawa. Sama seperti kunci cangkuk kembar, ini menawarkan kemudahan dan kebolehpercayaan, tetapi hanya menggunakan reka bentuk cangkuk tunggal untuk melakukan pekerjaan.Walaupun ini mungkin kelihatan seperti model yang lebih buruk daripada kunci kembar, ia akan menjimatkan sedikit kesulitan semasa meninggalkan kenderaan anda. Sekiranya anda dapat mencarinya, ia mungkin lebih murah juga. Perkara yang paling penting mengenai kunci seperti ini adalah bahawa ia kelihatan tahan lasak, dan ini kelihatan sukar untuk dipecahkan seperti sepupu kail kembar. Itu mungkin kerana kedua-dua model itu diperbuat daripada keluli cro-moly yang kuat. Ia juga dilengkapi dengan keperluan universal, jadi anda boleh menggunakannya untuk mana-mana kereta, van, atau trak mengikut keperluan anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Roda stereng universal sesuai
 • Reka bentuk ringkas
 • Pencegah visual
 • Cangkuk keluli pepejal
 • Ciri mengunci diri
Bahan Keluli Cro-moly Jenis Kunci Cangkuk tunggal
Keputusan kami

Ini adalah kunci roda stereng yang mudah dan bebas gangguan yang akan menghalang penjenayah sambil memastikan keselamatan kereta anda mudah dikawal.

Penilaian Penyunting

5.Plat Kekunci Roda Kemudi Powerbuilt 648466

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Seterusnya adalah jenis produk yang sangat berbeza. Walaupun kebanyakan alat dalam senarai ini adalah kunci roda stereng yang besar, ini adalah alat mudah yang dihasilkan oleh Powerbuilt untuk menekan plat kunci roda stereng anda. Alat ini berfungsi dengan semua motor GM dan Chrysler dan sangat mudah digunakan jika anda tahu apa yang harus dilakukan dengannya. Ia juga sangat berpatutan dan dilengkapi dengan jaminan seumur hidup.Sekiranya anda hanya menginginkan sesuatu untuk mengelakkan penjenayah mencuri kereta, trak, dan van anda, ini bukan barang terbaik untuk anda. Ia digunakan terutamanya untuk menyelesaikan masalah yang mungkin anda hadapi dengan pencucuhan atau tanduk anda. Sebenarnya, ia hanya akan berkesan sekiranya anda ingin mencegah pencurian kereta dalam jangka masa panjang, untuk kenderaan yang tidak akan anda gunakan, kerana ia dapat membantu anda menjadikan roda kemudi tidak berfungsi sepenuhnya.

ratchet terbaik
Mengapa Kita Menyukainya
 • Keselamatan jangka panjang
 • Berpatutan
 • Mudah untuk digunakan
 • Jaminan seumur hidup
 • Berfungsi pada semua kenderaan GM dan Chrysler
Bahan N / A Jenis Kunci Alat pemampatan plat kunci
Keputusan kami

Sekiranya anda ingin meletakkan plat kunci pada kenderaan anda, alat ini menjadikannya tugas yang sangat mudah, dan ia datang dengan harga yang sangat berpatutan.

Penilaian Penyunting

6.Pemenang International Club 1102 LX lock Series

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Salah satu titik penjualan utama kunci roda stereng kami yang seterusnya adalah warna logamnya yang menarik. Mungkin kelihatan aneh bahawa warna kunci mengancam besar dianggap baik, tetapi pastinya, kerana mudah-mudahan ia dapat dilihat oleh pencuri sebelum mereka sampai di tempat yang berdekatan dengan kereta anda. Pasti, tidak ada yang mahu harta benda mereka menonjol kepada penjenayah, tetapi jika mereka ingin mencurinya, anda mahu mereka memerhatikan kuncinya sebelum menyebabkan kerosakan.Selain menonjol dari khalayak ramai, ini juga dilengkapi dengan reka bentuk satu-ukuran-cocok untuk semua, sehingga akan memberi keamanan kepada mana-mana kereta, van, atau trak. Ia berbentuk sangat mudah, dan tidak akan memakan banyak ruang apabila anda perlu berkeliling di dalam bagasi. Anda juga boleh memanfaatkan mekanisme penguncian tanpa kunci standard, serta tiga kunci yang disulitkan yang mereka berikan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Julat warna
 • Kesesuaian sejagat
 • 3 kunci disulitkan laser
 • Mekanisme penguncian yang mudah
 • Tahan terhadap menggergaji dan memalu
Bahan Keluli Cro-moly Jenis Kunci Cangkuk tunggal
Keputusan kami

Seri lx adalah kunci roda stereng yang hebat dari jenama popular, malah dilengkapi dengan pilihan warna, jadi pencuri akan memperhatikannya sebelum memecahkan tingkap apa pun.

Penilaian Penyunting

7.Kunci Roda Kemudi Kereta Universal MONOJOY

perapi lindung nilai tanpa wayar terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda benar-benar ingin meningkatkan keselamatan kenderaan anda ke tahap seterusnya, MONOJOY mungkin telah menjadikan produk yang sesuai untuk anda. Kunci roda stereng ini bukan hanya kunci roda stereng. Ia juga tukul keselamatan. Itu mungkin terdengar agak marah, tetapi sebenarnya ini adalah alat yang sempurna, kerana ini membuktikan berat dan kekuatan kunci, serta membantu anda memecahkan tingkap sekiranya berlaku kecemasan.Selain fungsi alternatifnya, kunci roda stereng ini masih merupakan yang terbaik di pasaran untuk menjalankan tugas utamanya. Keluli berkualiti tinggi menjadikannya kuat dan kuat, dan sudah tentu cukup besar untuk menghalang mana-mana penjenayah yang memerhatikannya. Di atas semua ini, ia memiliki kesesuaian universal, dan MONOJOY bahkan melekatkan jalur pelindung ke bahagian dalam cangkuk, jadi ia tidak akan menggaru atau merosakkan stereng semasa digunakan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ciri mengunci diri
 • Fungsi tukul keselamatan
 • Kesesuaian sejagat
 • Keluli berkualiti tinggi
 • Jalur pelekat untuk melindungi stereng
Bahan Keluli yang dikeraskan Jenis Kunci Bentuk U
Keputusan kami

MONOJOY telah mengisi kunci ini dengan ciri tambahan, seperti fungsinya sebagai tukul keselamatan, dan juga jalur pelekat untuk menghentikannya daripada merosakkan stereng anda.

Penilaian Penyunting

8.Pemenang Roda Kemudi Kelab Antarabangsa 900

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penawaran lain dalam siri Club adalah Kelab 900 . Seperti yang ditunjukkan oleh nombor dalam namanya, ini adalah model yang lebih kecil dan lebih lemah daripada kebanyakan kunci lain yang mereka lepaskan. Secara amnya, jenama ini telah menetapkan standard keselamatan yang sangat tinggi dengan kunci roda kemudi anti-pencuriannya, dan ini tidak mempunyai kekuatan yang sama di belakangnya seperti yang lain. Namun, sebagai pencegah, ia pasti melakukan muslihat.Ciri positif yang paling jelas di sini adalah warna. Ia tersedia dalam warna kuning terang, yang cukup untuk membuat pencuri berfikir dua kali untuk memecah masuk, dan mungkin juga menggapai cermin mata hitam mereka. Ia juga menggunakan lapisan vinil, jadi tidak mungkin merosakkan kenderaan anda. Namun, ia tidak mempunyai beberapa ciri berkualiti tinggi dari model lain, seperti mengunci diri.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Warna terang
 • Lapisan vinil pelindung
 • Berpatutan
 • Reka bentuk ringkas
 • Keluli yang kuat dan tahan lama
Bahan Keluli yang dikeraskan Jenis Kunci Cangkuk tunggal
Keputusan kami

Warna yang sangat terang di mana kunci ini dapat dilihat dari jarak beberapa batu, dan tidak mungkin ada pencuri yang tidak melihatnya.

Penilaian Penyunting

9.Kunci Roda Kemudi Universal EFORCAR

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Syarikat lain yang memerangi pencuri kereta adalah EFORCAR. Kunci roda stereng ini bukan sahaja membuat pencegah yang hebat, tetapi juga dapat menghentikan serangan dengan cukup baik, dan mereka juga direka dengan mudah. Pertama, ini menggunakan warna kuning terang untuk pemegangnya. Seperti kebanyakan pesaingnya, ini bertujuan untuk memberhentikan penjenayah sebelum mereka menyebabkan kerosakan. Namun, ia juga mempunyai keluli dan bahan aloi yang kukuh, jadi mereka akan berusaha untuk melaluinya.Apa yang berbeza? Nah, penutup kunci yang digunakan adalah bukti pilihan, jadi pencuri akan mengalami kesukaran untuk melalui kunci dengan cara itu juga. EFORCAR juga telah merancang kunci roda stereng ini berbeza dengan kebanyakan. Ia menggunakan bentuk T, yang memudahkan klip ke roda, tetapi juga menjadikannya lebih kecil dan lebih padat. Ini bermakna anda boleh memasukkannya ke dalam beg perjalanan yang disediakan untuk membawanya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pemegang kuning terang
 • Pilih penutup kunci bukti
 • Beg bawa disertakan
 • Lapisan vinil pelindung
 • Kesesuaian sejagat
Bahan Keluli yang dikeraskan Jenis Kunci Bentuk T
Keputusan kami

Ini adalah kunci roda stereng yang hebat yang akan menonjol kepada pencuri yang berpotensi tetapi juga akan menimbulkan masalah jika mereka cuba memilih kunci.

Penilaian Penyunting

10.Pemenang International Steering Club 2100 Truck / SUV Club Lock Steering Wheel

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Akhir sekali ialah senarai terakhir kami. Syarikat ini tentunya mempunyai banyak kaedah keselamatan kenderaan yang berbeza, tetapi yang ini dirancang khusus dengan mempertimbangkan kereta yang lebih besar. Untuk menjadikannya sesuai untuk roda kemudi yang lebih besar, Pemenang Antarabangsa telah meningkatkan panjang batang yang digunakan dalam kunci Club 2100 ini. Mereka melakukan ini sambil menggunakan keluli kuat yang berkualiti tinggi dan sama.Pada dasarnya, ini adalah kunci berkualiti tinggi yang sama seperti yang biasanya mereka hasilkan, tetapi lebih besar. Pilihan warna yang terang akan menjadikannya menonjol dan bertindak sebagai pencegah, kunci yang disulitkan dengan laser akan melindungi anda daripada penyalinan lain, dan ia bahkan menggunakan ciri mengunci diri yang berguna yang terdapat pada model lain. Ini hanyalah satu lagi produk yang baik dari syarikat yang boleh dipercayai.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ciri mengunci diri
 • Poros yang lebih panjang untuk trak dan SUV
 • Tahan untuk memilih kunci
 • Warna terang
 • Kekunci disulitkan laser
Bahan Keluli yang dikeraskan Jenis Kunci Cangkuk tunggal - batang besar
Keputusan kami

Sekiranya anda mempunyai kenderaan yang lebih besar dan anda bimbang untuk mencari kunci roda stereng yang paling sesuai, ini adalah pilihan untuk anda.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Kunci Roda Kemudi

Sekarang setelah kita melihat beberapa kunci roda kemudi yang lebih baik di pasaran untuk melindungi roda anda dari pencuri, adalah idea yang baik untuk memikirkan apa yang seharusnya anda cari untuk memanfaatkan sepenuhnya kenderaan anda. Penting untuk diingat bahawa tidak ada kunci roda stereng yang dapat memberikan jaminan 100% bahawa pencuri tidak akan dapat menerobosnya.

mesin pemotong kekili terbaik

Sebenarnya, anda mungkin tidak boleh mempercayai yang dituntut. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menjadikannya lebih sukar bagi mereka, lihat petua ini, dan mudah-mudahan, anda dapat menemui kunci stereng yang terbaik untuk anda.

Jadikannya Terhasil

Sesiapa sahaja dalam industri keselamatan akan memberitahu anda bahawa penampilan adalah segalanya. Sekiranya anda dapat membuat sesuatu kelihatan terlalu sukar untuk dicuri, maka sebahagian besar pencuri tidak akan mahu mengganggu. Inilah faedah utama kunci roda stereng. Sudah tentu, mereka boleh menggunakan reka bentuk pro kunci yang pintar untuk menghentikan penjenayah daripada mencuri kereta anda tanpa banyak masa dan usaha, tetapi ini adalah kerosakan awal yang paling banyak anda ingin cegah.

Sekiranya kunci roda stereng anda besar dan berwarna terang, pencuri akan menyedarinya sebelum mereka menghampiri kenderaan anda, dan itu harus membuat mereka berfikir dua kali. Bagi kebanyakan penjenayah, mereka lebih suka mencuri sebuah kereta yang tidak mempunyai pro stop lock yang menakutkan daripada yang berlaku, walaupun mereka fikir mereka boleh menerobosnya. Bonus utama adalah mereka dapat memutuskan untuk tidak mencurinya sebelum mereka masuk, yang menjimatkan wang anda dan juga memberi anda ketenangan fikiran.

Kesesuaian Yang Betul

Salah satu soalan yang paling biasa mengenai kunci roda kemudi adalah sama ada ia sesuai dengan stereng anda. Kebanyakan roda kemudi di dalam kereta hampir sama, dan kebanyakan kunci mungkin sesuai dengannya. Walau bagaimanapun, jika anda ingin melindungi trak atau SUV besar, anda mungkin memerlukan beberapa kunci stereng khas untuk membantu anda melakukan pekerjaan yang terbaik.

Untuk selamat, anda harus selalu mencari kunci roda stereng yang sesuai. Ini adalah salah satu perkara yang paling penting, kerana dapat menjimatkan banyak masa anda untuk mengetahui dimensi roda kemudi anda. Satu masalah adalah bahawa banyak kunci roda stereng dengan pemasangan universal dapat dilanjutkan sehingga mereka pasti dapat dipasang pada setiap alat roda kemudi. Anda harus memastikan ini tidak menjadikan anda lebih lemah jika anda memilih kunci teleskopik.

Jenis Kunci Mana Yang Terbaik?

Ketika memilih reka bentuk kunci roda stereng terbaik, tidak ada jawapan yang jelas. Cadangan yang paling jelas adalah bahawa reka bentuk penutup stereng penuh adalah yang terbaik kerana ia kelihatan paling mengancam. Ini adalah kunci besar yang menutup setiap inci roda kemudi dalam besi yang dikeraskan, yang cukup untuk menunda kemungkinan pencuri. Walaupun mereka dapat menghapusnya, ia akan memakan masa terlalu lama, dan itu tidak sepadan dengan risikonya.

Masalahnya ialah anda memerlukan lebih lama untuk menanggalkan penutup roda stereng anda sendiri, dan ia cenderung cukup berat dan mahal. Untuk itu, anda harus mencari keseimbangan yang tepat antara ukuran dan kemudahan.

Kunci Club yang sederhana tidak memerlukan banyak ruang tetapi cukup besar untuk menghalang penjenayah dan melindungi kereta anda. Beberapa model yang lebih kecil akan lebih senang dibawa, dan ada yang mudah dipotong dan dimatikan, tetapi anda tidak mahu kehilangan kekuatan yang disertakan dengan kunci yang lebih besar, kerana pencuri mungkin menyukai peluang mereka.

Banyak kunci roda stereng juga mempunyai alat kunci untuk memastikan anda tidak menghadapi masalah sekiranya kehilangan kunci. Peranti seperti ini dapat membuat kunci roda stereng berfungsi tanpa kunci, dan reka bentuk Club akan membolehkan anda mengunci kereta anda dengan selamat tanpa kunci anda berguna. Sudah tentu, anda memerlukan kunci anda untuk menggunakan kereta itu lagi, tetapi reka bentuk ini masih akan menjimatkan sedikit masa anda untuk mencari kunci itu semasa meletak kenderaan.

Petua Pakar

Dengan semua kunci, separuh daripada pekerjaan itu hanya kelihatan sederhana. Walaupun kekuatannya penting, kunci roda stereng yang kelihatan besar dan sukar akan menghalangi pencuri sama sekali.

Adakah kamu tahu?

Pada tahun 2017, orang Amerika melaporkan kecurian kenderaan sekali dalam setiap 41 saat, jadi itu adalah sepadan dengan kos kunci roda stereng jika anda mungkin bimbang.