Isi Rumah

10 Pintu Tanpa Wayar Terbaik pada tahun 2020

Bel pintu yang rendah hati telah mengalami perubahan dramatik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, membuang bel kuno kuno dan kuno yang pernah bergema dengan loceng loceng tradisional. Hari ini bel pintu tanpa wayar membuat gelombang, memberikan pilihan dalam reka bentuk dan lonceng loceng pintu, beberapa di antaranya mampu menghabiskan bateri standard.Hiburkan pelawat anda dengan memilih bel pintu tanpa wayar yang bergaya dan terkini, memastikan anda tidak akan terlepas pelawat lagi. Kami telah mengkaji sepuluh bel pintu tanpa wayar terbaik yang kini terdapat di pasaran, yang membolehkan anda mengetahui bel pintu wayarles mana yang sesuai untuk anda.

Isi kandunganLihat Pintu Tanpa Wayar Terbaik, Di Bawah.

1.Pintu Tanpa Wayar SadoTech Model C

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Model SadoTech C Wireless Doorbell tersedia dalam pelbagai pilihan warna, termasuk hijau limau, kuning, atau putih klasik, memastikan bahawa ada pilihan untuk setiap selera dan setiap reka bentuk rumah.Dibentangkan dalam reka bentuk yang bergaya dan moden, bel pintu tanpa wayar ini menawarkan jangkauan operasi yang luas lebih dari 1000 kaki di dalam kawasan terbuka, menyediakan pemancar kalis air yang dinilai IP33.cat sentuhan automotif terbaik

Loceng pintu tanpa wayar ini mudah dipasang, memerlukan anda memasukkan penerima ke soket elektrik di dalam rumah anda, sementara pemancarnya dikendalikan dengan bateri.Betulkan pemancar dengan selamat dengan pengancing yang disediakan. Di samping itu, terdapat 52 lonceng dan nada dering yang tersedia dengan loceng pintu tanpa wayar ini dengan empat tahap kelantangan boleh laras dari 25 dB hingga 110 dB.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang bergaya dan banyak warna untuk dipilih
 • Jarak operasi lebih dari 1000 kaki di kawasan terbuka
 • Pemancar kalis air
 • 52 lonceng disediakan
 • Empat tahap kelantangan boleh laras
Julat Lebih dari 1000 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 52
Keputusan kami

Pintu Tanpa Wayar SadoTech Model C sangat mudah dipasang dan digunakan. Reka bentuknya kelihatan hebat di luar mana-mana rumah moden, sementara kelantangan yang boleh disesuaikan dan banyak nada dering berpadu membolehkan anda menyesuaikan bel pintu tanpa wayar dengan keperluan dan keinginan anda.

Penilaian Penyunting

dua.Pintu Video Ring 2

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Video Deringan Doorbell menawarkan bel pintu yang anggun dan bergaya dalam reka bentuk warna perak dan hitam, atau memilih reka bentuk yang sepenuhnya hitam dengan plat muka yang boleh ditukar ganti.Loceng pintu tanpa wayar ini dipasang di bahagian luar rumah anda dan dikuasakan oleh pek bateri yang boleh dicas semula. Kemudian menghubungkan dengan pelbagai peranti, seperti Alexa dan Echo serta telefon bimbit, tablet, atau PC anda.Fungsi video yang disertakan dalam loceng pintu tanpa wayar ini membolehkan anda berkomunikasi dengan pelawat anda walaupun anda tidak berada di rumah, yang membolehkan anda mengarahkan penghantaran dan tidak akan terlepas pelawat penting lagi.

Di samping itu, tahap keselamatan rumah anda meningkat, yang akan membolehkan anda memeriksa harta tanah anda pada bila-bila masa dengan ciri Live View serta menerima amaran yang diaktifkan gerakan. Tambahan pula, jika bel pintu wayarles anda pernah dicuri, produk anda akan diganti secara percuma kerana Lifetime Theft Protection.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Papan muka yang boleh ditukar ganti
 • Sesuai dengan peranti seperti Alexa dan Echo, serta PC, tablet dan telefon bimbit anda
 • Fungsi video
 • Ciri Paparan Langsung
 • Perlindungan Kecurian Seumur Hidup
Julat Tanpa had - menyambung ke telefon bimbit atau tablet anda Kalis air Ya Bunyi Berpadu 1
Keputusan kami

Ring Video Doorbell 2 adalah pilihan yang tepat untuk menyambung ke peranti peribadi anda, memastikan anda tidak akan terlepas pelawat atau penghantaran lagi.

Penilaian Penyunting

3.Pintu Tanpa wayar Pemalam Honeywell RCWL105A1003 / N

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Honeywell RCWL105A1003 / N Pemalam Tanpa Wayar Doorbell mempunyai penunjuk lampu berkelip di samping amaran audio, memastikan bahawa anda tidak akan terlepas pelawat atau penghantaran.Menyediakan jarak operasi sekitar 100 kaki, bel pintu tanpa wayar ini memastikan bahawa terdapat sedikit gangguan dengan menggunakan gabungan enam belas kod. Selain itu, anda akan mempunyai tiga pilihan lagu yang berbeza untuk memberitahu anda kepada pengunjung anda. Bel pintu tanpa wayar ini mempunyai reka bentuk warna putih dan kelabu moden.Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk warna putih dan kelabu moden
 • Petunjuk lampu berkelip
 • Makluman audio
 • Jarak operasi 100 kaki
 • Tiga lagu berpadu yang berbeza
Julat 100 kaki Kalis air Ya Bunyi Berpadu 3
Keputusan kami

Pintu Tanpa wayar Plug-in Honeywell RCWL105A1003 / N adalah loceng pintu tanpa wayar moden yang menawarkan ciri canggih yang diperlukan pada harga yang lebih rendah.

Penilaian Penyunting

Empat.Bell Pintu Tanpa Wayar Kalis Air AVANTEK

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Kalis air AVANTEK Wireless Door Bell boleh didapati dalam reka bentuk warna hitam yang ramping atau reka bentuk putih moden. Bel pintu tanpa wayar ini dilindungi oleh jaminan seumur hidup di samping jaminan wang dikembalikan selama 45 hari, yang memberi anda ketenangan sepanjang pembelian anda.Pemasangan loceng pintu tanpa wayar ini mudah, membolehkan anda memasang pemancar secara luaran dengan pemasangan yang disediakan, sementara penerima dipasang ke soket kuasa di dalam rumah.Jangkauan operasi loceng pintu tanpa wayar ini adalah 1000 kaki, sementara 52 nada berpadu dan lima tahap kelantangan yang dapat disesuaikan memastikan bahawa anda mempunyai autonomi penuh terhadap penggunaan produk.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pilihan warna hitam atau putih
 • Jaminan seumur hidup dan jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • Jarak operasi 1000 kaki
 • 52 lagu berpadu
 • Lima tahap kelantangan boleh laras
Julat 1000 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 52
Keputusan kami

Bell Pintu Tanpa Wayar Kalis Air AVANTEK kelihatan hebat dan mempunyai rangkaian operasi yang luas bersama dengan banyak pilihan kelantangan dan lagu berpadu.

Penilaian Penyunting

5.SECRUI Waterproof Doorbell Chime

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The SECRUI Kalis Air Doorbell Chime tersedia dalam pilihan reka bentuk warna putih atau hitam. Dengan jarak operasi 1000 kaki, bel pintu tanpa wayar ini menawarkan liputan yang sangat baik dan pemasangan yang cepat dan mudah.Ciri tambahan termasuk butang LED kalis air dan tahap kelantangan boleh laras hingga 120 dB. Bel pintu tanpa wayar ini dilindungi oleh jaminan penuh 18 bulan.gergaji bumi
Mengapa Kita Menyukainya
 • Pilihan warna hitam atau putih
 • Jarak operasi 1000 kaki
 • Pemasangan yang mudah
 • Butang LED kalis air
 • Tahap kelantangan yang boleh dilaraskan
Julat 1000 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 1
Keputusan kami

SECRUI Waterproof Doorbell Chime kelihatan hebat dan menawarkan jaminan penuh selama 18 bulan, di mana anda boleh mendapatkan bayaran balik atau penggantian penuh jika anda tidak berpuas hati sepenuhnya.

Penilaian Penyunting

6.Doorwell Portable Honeywell RDWL515A2000

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Honeywell RDWL515A2000 Portable Doorbell mempunyai tujuh warna amaran LED halo khusus, selain kelantangan yang boleh disesuaikan dan mod tidur untuk penggunaan yang disesuaikan.Ciri-ciri termasuk pemasa bisu yang membolehkan anda mengatur peranti agar tidak bersuara pada titik-titik tertentu pada waktu siang atau malam, sementara bel pintu tanpa wayar menyediakan jarak operasi 350 kaki. Enam lagu berbeza tersedia dengan loceng pintu tanpa wayar ini untuk menyesuaikan produk untuk anda dan keperluan anda.bagaimana untuk memulakan mesin pemotong rumput elektrik
Mengapa Kita Menyukainya
 • Tujuh warna amaran LED halo
 • Isipadu boleh laras
 • Mod tidur
 • Jarak operasi 350 kaki
 • Enam lagu yang berbeza
Julat 350 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 6
Keputusan kami

Pintu Pintu Portable Honeywell RDWL515A2000 menawarkan isyarat halo LED khas yang unik yang akan kelihatan hebat di rumah anda serta memberikan amaran visual untuk bel pintu tanpa wayar anda.

Penilaian Penyunting

7.LOVIN PRODUCT Door Wireless Wireless

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The PRODUK LOVIN Waterproof Wireless Wireless Doorbell menyediakan jarak operasi yang luas 1000 kaki, yang membolehkan anda mendengar loceng pintu tanpa wayar anda dari mana saja dalam jarak rumah. Menyediakan ciri kalis air selain 36 lagu yang berbeza, bel pintu tanpa wayar ini kalis air dan tahan debu.Menyediakan reka bentuk warna putih moden dengan ciri-ciri biru, bel pintu tanpa wayar ini juga menawarkan empat tahap kelantangan yang boleh disesuaikan dari 25 dB hingga 85 dB. Pemasangannya mudah dan mudah, dengan pemasangan disertakan dengan pembelian.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk warna putih dengan ciri biru
 • Jarak operasi 1000 kaki
 • Kalis air
 • 36 lagu berpadu yang berbeza
 • Tahap kelantangan yang boleh dilaraskan
Julat 1000 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 36
Keputusan kami

LOVIN PRODUCT Waterproof Wireless Wireless Doorbell dilengkapi dengan semua pembaikan yang anda perlukan untuk memasang produk anda secara bebas. 36 lagu bersesuaian membolehkan anda menyesuaikan bel pintu tanpa wayar ini mengikut citarasa anda, sementara jarak operasi 1000 kaki memberikan penggunaan praktikal.

Penilaian Penyunting

8.Kit Loceng Pintu Tanpa Wayar TeckNet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The TeckNet Tanpa Wayar Door Bell Chime Kit boleh didapati dalam pilihan warna putih moden atau reka bentuk warna hitam yang anggun. Menyediakan jarak operasi 820 kaki, bel pintu tanpa wayar ini kalis air dan dilengkapi denyar LED biru ketika pelawat tiba.Pemasangan loceng pintu tanpa wayar ini cepat dan mudah, sementara 32 nada berbunyi yang berbeza memastikan bahawa anda akan menemui lonceng yang sesuai dengan selera anda. Empat tahap ciri kelantangan boleh laras, dari 25 dB hingga 85 dB.Mengapa Kita Menyukainya
 • Pilihan warna putih atau hitam yang moden
 • Julat operasi 820 kaki
 • Kalis air
 • Lampu LED biru
 • 32 lagu yang berbeza
Julat 820 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 32
Keputusan kami

Kit Loceng Pintu Tanpa Wayar TeckNet menyediakan semua yang anda perlukan dari bel pintu tanpa wayar, dengan 32 nada berpadu yang berbeza dan empat tahap kelantangan yang berbeza.

rockwell rk3441k
Penilaian Penyunting

9.Kit Pintu Tanpa Wayar NOVETE

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The NOVETE Tanpa Wayar Doorbell Kit menyediakan jarak operasi yang hebat sejauh 1300 kaki, lengkap dengan jaminan seumur hidup untuk memastikan bahawa anda dapat membeli produk dengan yakin.Keistimewaannya merangkumi 52 lagu yang berbeza, selain 5 tahap kelantangan yang dapat disesuaikan dari 0 hingga 115 dB. Reka bentuk hitam yang ramping menawarkan penunjuk LED untuk memastikan bahawa terdapat juga petunjuk visual, sementara ciri kalis air dan susunan yang mudah memastikan bahawa anda mempunyai ketenangan fikiran.Mengapa Kita Menyukainya
 • Jarak operasi 1300 kaki
 • 5 tahap isipadu boleh laras
 • 52 lagu berpadu yang berbeza
 • Penunjuk LED untuk amaran visual
 • Jaminan seumur hidup
Julat 1300 kaki Kalis air Ya Lagu Berpadu 52
Keputusan kami

Kit Bel Nirkabel NOVETE menawarkan jarak operasi yang hebat sejauh 1300 kaki selain lima tahap kelantangan yang boleh disesuaikan.

Penilaian Penyunting

10.Kit Bel Belakang Bateri Tanpa Wayar GE

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The GE Tanpa Wayar Kit Bel yang Dikendalikan dengan Bateri menyediakan reka bentuk putih moden dan menawarkan dua nada berpadu yang berbeza. Dengan jarak operasi 150 kaki serta empat tahap kelantangan yang berbeza, semua pangkalan ditutup untuk memberi anda bel pintu tanpa wayar yang berkesan dengan harga yang lebih rendah. Pemasangannya cepat dan mudah dan hanya memerlukan bateri 3AA. Loceng pintu tanpa wayar ini boleh disambungkan hingga empat Butang Push Tanpa Wayar GE.Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk putih
 • Dua lagu berpadu yang berbeza
 • Jarak operasi 150 kaki
 • Empat tahap kelantangan yang berbeza
 • Boleh menyambung ke empat butang tolak tanpa wayar GE tambahan
Julat 150 kaki Lagu Berpadu Ya dua
Keputusan kami

Kit Doorbell yang Dikendalikan dengan Bateri Tanpa Wayar GE memberikan ciri-ciri yang sangat baik dengan harga yang jauh lebih rendah berbanding dengan loceng pintu tanpa wayar yang menawarkan ciri yang lebih terperinci.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Pintu Tanpa Wayar

Ciri-ciri Pintu Tanpa Wayar

Loceng pintu tradisional memberikan batasan bagi penggunanya. Berwayar secara profesional boleh menjadi mahal, sementara reka bentuk bel pintu berwarna seragam dengan warna seragam, menawarkan nada ding 'ding dong' asas.Namun, dengan kemajuan dalam teknologi, bel pintu tanpa wayar menawarkan banyak pilihan kepada pengguna berkenaan dengan penampilan bel pintu dan bunyi bunyi loceng pintu, sambil memberikan kebebasan dengan pemasangan dan penyelenggaraan yang mudah.

Semasa membeli bel pintu tanpa wayar, anda akan menerima pemancar dan penerima. Pemancar akan dipasang secara luaran ke rumah anda, di lokasi yang mudah dijangkau dan mudah dilihat di sebelah pintu depan anda.

Pemasangan yang diperlukan untuk memasang pemancar ke dinding luaran anda biasanya disertakan dengan pembelian anda dan mungkin termasuk pelekat pelekat yang berguna.Ini memastikan anda dapat memasang pemancar dengan selamat ke kawasan luaran rumah anda secara bebas dan selamat. Penerima biasanya akan dipasang ke soket elektrik di dalam rumah anda.Apabila butang bel pintu ditekan, pemancar akan menghantar isyarat ke penerima, dan bunyi akan dilepaskan. Beberapa loceng pintu tanpa wayar juga akan memancarkan amaran visual pada penerima yang sangat sesuai untuk individu yang menghadapi masalah pendengaran, atau jika anda mahu membisukan suara ketika bayi anda sedang nyenyak tidur namun masih sedar ketika pengunjung tiba.

Ciri bisu juga penting jika anda, atau seseorang di rumah anda, tidur pada siang hari, atau jika anda ingin mematikan bel pintu tanpa wayar pada waktu malam. Selain itu, beberapa bel pintu tanpa wayar memberikan amaran visual yang berubah warna, dan lampu LED yang dapat disesuaikan, yang kelihatan hebat di rumah.

Selain itu, cari loceng pintu tanpa wayar yang serasi dengan peranti seperti Alexa dan Echo, atau telefon bimbit atau tablet anda, yang membolehkan bel pintu tanpa wayar anda masuk ke dalam kehidupan anda dengan kemas.

Julat operasi

Jangkauan operasi bel pintu tanpa wayar boleh berkisar antara 150 kaki hingga lebih dari 1300 kaki, dan memberi anda idea tentang seberapa baik anda akan mendengar bunyi loceng pintu tanpa wayar anda di tempat yang berbeza di rumah anda.

Sudah tentu, semakin besar kediaman anda bermakna anda memerlukan julat operasi yang lebih ketara. Walau bagaimanapun, semasa jangkauan operasi diukur, penting untuk diperhatikan bahawa jarak yang disediakan berkaitan dengan ruang terbuka. Lokasi dan bilangan dinding dan pintu antara pemancar dan penerima boleh mengurangkan jarak operasi ini.

Tambahan pula, jika anda mempunyai dinding atau pintu yang diperbuat daripada logam, loceng pintu tanpa wayar mungkin sangat terhad penggunaannya dan mungkin tidak berfungsi sama sekali. Ini mungkin menjadi faktor yang perlu dipertimbangkan dengan serius sebelum membeli bel pintu tanpa wayar. Walau bagaimanapun, banyak bel pintu tanpa wayar lengkap dengan jaminan pengembalian wang untuk jangka masa yang ditetapkan, untuk membolehkan anda menguji produk sebelum melakukan pembelian.Lagu Berpadu

Satu lagi perkembangan penting dengan kemajuan dalam loceng pintu tanpa wayar adalah bilangan lagu yang tersedia dengan produk anda. Beberapa loceng pintu tanpa wayar mempunyai 52 nada suara, yang memberikan anda rentak berbunyi yang berbeza untuk setiap minggu sepanjang tahun! Malah beberapa bel pintu tanpa wayar dengan harga lebih rendah akan menawarkan anda lebih daripada satu nada berpadu sehingga anda dapat menyesuaikan bel pintu tanpa wayar mengikut citarasa anda.

Tahap Kelantangan Boleh Laras

Banyak loceng pintu tanpa wayar juga memberi anda tahap kelantangan yang boleh disesuaikan, dengan banyak bel pintu tanpa wayar yang membolehkan anda mematikan suara sepenuhnya jika anda mahu. Tahap kelantangan yang boleh disesuaikan membolehkan anda menyesuaikan volume dengan keperluan anda, terutamanya jika anda menghadapi kesulitan yang dapat didengar, selain menyesuaikan suara ke bahagian rumah yang anda akan menghabiskan lebih banyak waktu.

Oleh itu, anda boleh memilih tahap kelantangan yang lebih tinggi jika ruang tamu anda terletak di bahagian belakang rumah.

Bagaimana Memasang Bel Tanpa Wayar?

Apabila anda membeli bel pintu tanpa wayar, anda akan menerima pemancar bel pintu dan juga penerima kotak berpadu. Anda harus memasang pemancar bel pintu ke bahagian luar rumah, dalam kedudukan yang senang dilihat dan ditekan oleh kebanyakan pengunjung.

Anda kemudian harus meletakkan penerima kotak berpadu di dalam rumah anda, mematuhi jarak operasi yang diperlukan. Anda boleh menggunakan lebih dari satu penerima kotak berpadu dengan bel pintu tanpa wayar anda, yang membolehkan anda meletakkan penerima di hujung rumah anda sehingga anda akan selalu mendengar bunyi getaran ketika pengunjung tiba.

Beberapa bel pintu tanpa wayar dikendalikan oleh bateri standard, sementara beberapa loceng pintu tanpa wayar dapat disambungkan ke sistem elektrik utama. Setelah bel pintu wayarles anda dipasang, pastikan anda mengujinya dari luar dan juga dari dalam untuk memastikan ia berfungsi.Jangan menganggap bahawa ia berfungsi dengan betul; pelawat anda mungkin tidak mendengar bunyi loncatan dari luar dan terus menekan butang, atau anda mungkin tidak mendengar bunyi loncatan di dalam rumah anda.

gergaji salingan vs jigsaw

Bagaimana Bel Pintu Tanpa Wayar berfungsi?

Pemancar bel pintu berfungsi dengan menghantar isyarat radio ke penerima kotak lonceng yang telah anda letakkan di dalam rumah anda. Kedudukan dan lokasi penerima anda sangat penting agar pemancar anda dapat menghantar isyarat kuat melalui rumah anda.

Petua Pakar

Dinding dan pintu di dalam rumah anda dapat memberi kesan terhadap keberkesanan bel pintu tanpa wayar anda, sehingga mengurangkan jarak operasi. Khususnya, jika ada dinding atau pintu di dalam rumah anda yang terbuat dari logam, ada kemungkinan penerima tidak dapat menerima isyarat dari pemancar, yang menjadikan bel pintu tanpa wayar anda berlebihan.

Adakah kamu tahu?

Joseph Henry, yang dilahirkan di New York, AS, dari orang tua imigran Skotlandia, membuat bel pintu pertama yang dapat dibunyikan dengan menggunakan wayar elektrik pada tahun 1831. Joseph Henry akan menjadi tokoh penting dalam sains dan kejuruteraan Amerika.