Sanders

Bosch ROS65VC-6 Mengendalikan Kajian Sander Orbital Rawak

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Dan Bosch lain! Yang ketiga dari syarikat kami, ROS65VC-6 berada dalam julat harga yang sama dengan GET75-6N, walaupun kedua sanders menawarkan fungsi yang sama sekali berbeza. Model ini direka dengan lebih fokus pada kemudahan penggunaan semasa penyingkiran stok tugas yang lebih berat serta melicinkan dan menyelesaikan projek.Kawalan getaran yang dibenarkan oleh sistem penggantungan eksklusif Bosch menjadikan pengalaman operasi yang sangat lancar, pengendalian yang lebih baik, dan penurunan keletihan pengguna. ROS65VC-6 juga dilengkapi dengan lebih banyak peralatan pengumpulan habuk. Pegangan lembut depan dan belakang bermaksud anda boleh memberikan tekanan yang diperlukan pada mesin anda tanpa memakai diri anda. Kawasan sander yang lain juga dibangun untuk mencengkam, dan pemegang depan dapat dilepas jika diperlukan untuk fleksibiliti dan kelancaran yang lebih baik.

Menghidupkan sander ini adalah motor 3.3 amp yang mengagumkan dengan dail kelajuan berubah-ubah sehingga anda dapat menyesuaikan antara 5,500 hingga 12,000 orbit per minit. Model ini juga menerima bantalan 5 inci atau 6 inci, jadi anda mempunyai lebih banyak pilihan pengamplasan untuk dipilih. Tabung habuk berbentuk tiub, penyesuai hos vakum, dan Penapis Mikro bermaksud anda dapat menjaga kebersihan bengkel anda semasa bekerja dengan sander ini.Sander ini bagus untuk mereka yang banyak melakukan penyingkiran stok dan menyelesaikan kerja. Ia memfokuskan pada keselesaan dan pengalaman operasi menjadikannya salah satu yang terbaik bagi mereka yang ingin mengoles banyak kayu.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Sistem suspensi eksklusif membantu mengurangkan getaran dan meningkatkan kawalan dan keselesaan semasa penggunaan.
  • Motor 3.3 amp boleh bergerak antara 5,500 hingga 12,000 orbit seminit dan mudah disesuaikan melalui dail kelajuan berubah-ubah.
  • Pilihan menukar antara pad 5 inci dan 6 inci
  • Pegangan pegangan lembut dan beberapa tempat yang sama selesa untuk dipegang.
KLIK DI SINI UNTUK HARGA