Mesin Pemotong & Alat Luar

Kajian Tanpa Kabel GreenWorks BPB80L00 80V

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Spesifikasi teknikal

Blower Backpack GreenWorks BPB80L00 80V Cordless menjadikan membersihkan daun dari halaman anda dan tugas yang mudah - tanpa meninggalkan jejak karbon yang terkenal dengan peniup daun. Mesin ini dikendalikan oleh pek bateri dan menghasilkan sejumlah daya yang mengagumkan yang mampu membersihkan timbunan daun kering, lembap, atau basah yang besar. Ini adalah salah satu produk terbaik di pasaran - terutamanya jika anda mahukan sesuatu yang mesra alam - dan inilah sebabnya.Reka bentuk

GreenWorks BPB80L00 80V Cordless Backpack Blower mempunyai salah satu reka bentuk terbaik yang pernah kita lihat untuk blower daun ransel yang dikendalikan dengan bateri. Peranti ini sangat kecil dan padat, menjadikannya hebat untuk digunakan jika anda hanya memerlukan sedikit kerja tambahan di sekitar rumah anda. GreenWorks BPB80L00 80V Cordless Backpack Blower juga mengagumkan kerana kekuatannya yang kuat mampu dihasilkan sebagai peranti yang dikendalikan oleh bateri.

Ia dapat menghasilkan kelajuan hingga 145 batu per jam dan menjadikan alat yang sesuai untuk rata-rata pemilik rumah digunakan pada musim gugur. Ia juga dapat mencapai jumlah udara maksimum 580 kaki padu per minit. Selain itu, anda akan dapat menjimatkan banyak ruang berkat reka bentuk yang ringkas. Anda dapat dengan mudah mencari ruang simpanan yang mencukupi di garaj atau almari anda dan mengaksesnya dengan mudah pada bila-bila masa anda memerlukannya.Bahan

GreenWorks BPB80L00 80V Cordless Backpack Blower dibuat dengan hanya menggunakan bahan yang paling maju dan tahan lama. Dan untuk menjadikan keadaan lebih baik, bahan-bahan itu sangat ringan - mungkin juga yang paling ringan di pasaran. Bukan tugas untuk membawa sekitar Blower Backpack Blower GreenWorks BPB80L00 80V. Beratnya kira-kira 8 paun dan sangat mudah dibawa. Anda akan dapat bekerja tanpa merasa letih atau lelah dan dapat menguruskan kerja halaman anda dalam masa yang singkat.

Kegunaan

GreenWorks BPB80L00 80V Cordless Backpack Blower sangat efisien dan menjadikan salah satu alat terbaik seumpamanya - terutamanya jika anda mahukan peranti yang mesra alam. Anda akan dapat menyelesaikan sejumlah kerja yang mengagumkan dalam masa yang singkat. Blower Backpack GreenWorks BPB80L00 80V boleh berjalan selama kira-kira 30 minit dan hanya memerlukan masa sekitar 30 minit untuk mengisi.

Oleh kerana itu, ini tidak sesuai untuk orang yang memerlukan peranti untuk perniagaan atau harta tanah yang besar, tetapi jika anda mempunyai halaman berukuran rata-rata ia akan sesuai untuk anda. Ia juga bagus untuk orang yang menginginkan peniup daun yang kuat tetapi tidak mempunyai pengalaman dengan memulakan peranti bertenaga gas kerana tidak ada tali yang dapat ditarik. Ia mesra pengguna, kuat dan cekap - semua yang anda perlukan dalam alat membersihkan halaman yang hebat.

Mengapa Kami Menyukainya

GreenWorks BPB80L00 80V Cordless Backpack Blower adalah salah satu peranti terbaik yang pernah kita lihat untuk pemilik rumah yang ingin melabur dalam mesin mesra alam tanpa perlu berkompromi dengan kuasa. Ia mampu menghasilkan kelajuan hingga 145 batu per jam dan mempunyai jumlah udara maksimum sekitar 580 kaki padu per minit. Anda akan dapat melakukan kerja anda dengan cepat dan cekap berkat motor tanpa berus yang kuat dan reka bentuk ringan.

Berat keseluruhan mesin hanya berat sekitar 8 paun menjadikannya sangat mudah digunakan untuk projek yang lebih lama dan warga tua. Selain itu, kami menyukai ciri permulaan yang mudah pada peranti - terutamanya bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman sebelumnya dalam membina peranti. Anda akan dapat menghidupkan peranti dengan menekan butang dengan mudah dan bukannya proses ripcord yang membingungkan dan menyelesaikan kerja dengan cepat dan cekap.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Boleh mencapai kelajuan hingga 145 mph
  • Boleh mencapai isipadu udara maksimum 580 cfm
  • Mudah digunakan dan berfungsi dengan cekap
  • Adakah bateri dikendalikan dan mesra alam
KLIK DI SINI UNTUK HARGA