Mesin Pemotong & Alat Luar

Ulasan Traktor Mower Husqvarna 960430211 YTA18542

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Pengenalan

YTA18542 Tractor Mower adalah satu lagi produk landskap luar biasa yang ditawarkan oleh Husqvarna, yang menawarkan banyak ciri, daya, prestasi, dan serba boleh. Husqvarna terkenal dengan reka bentuk produk yang luar biasa dan jika anda mencari mesin pemotong berkuda yang ringkas dan boleh dipercayai, ini adalah salah satu yang terbaik yang ada di kelasnya. Semasa meneliti mesin pemotong rumput, perkara utama yang ingin anda pertimbangkan adalah kekuatan, prestasi, dan fleksibiliti.Anda ingin melabur dalam mesin tahan lama dan boleh dipercayai yang dapat memenuhi keperluan khusus anda sambil memberikan hasil yang berkualiti tinggi yang konsisten. Dalam ulasan kami mengenai Husqvarna YTA18542, kami akan melihat apa yang ditawarkan oleh model ini, termasuk kekuatan, ciri, apa yang disertakan, dan bagaimana ia dibuat. Setelah membaca ulasan lengkap kami, kami cukup yakin bahawa anda akan terkesan dengan YTA18542 seperti kami.

Dibina dengan ketahanan dan prestasi, YTA18542 adalah traktor halaman yang mengagumkan yang membolehkan anda menangani pelbagai aplikasi landskap dengan usaha dan pemeliharaan minimum. Dengan pelbagai jenis lampiran yang ada, anda akan siap setiap musim.Dengan membeli aksesori seperti bilah salji, dethatchers, grader, dump troli, dan penyapu, anda mempunyai alat yang sangat serba boleh di tangan anda. Paling baik, mengendalikannya semudah memandu kereta. Dan disokong oleh mesin Briggs & Stratton berkekuatan 18.5 hp, anda boleh yakin anda akan membuat kerja cepat dari mana-mana projek halaman.

Ciri-ciri Apa yang Ia Tawarkan?

Husqvarna YTA18542 memberikan prestasi yang unggul dengan hasil yang berkualiti. Berkat enjin silinder tunggal 18.5 kuasa kuda, Briggs & Stratton Intek 540cc, ia mampu mengatasi permukaan rata dan rata di kawasan seluas 2 ekar. Dan dengan transmisi automatik yang dikendalikan oleh pedal, anda boleh meletakkan kedua tangan di roda dan hanya menukar gear dengan kaki anda. Keupayaan untuk mengoperasikan alat ini dengan kedua tangan bermaksud anda memperoleh prestasi yang lebih lancar dan kawalan yang optimum.

Dengan transmisi CVT Cepat dan enjin hebat, YTA18542 mampu melakukan kelajuan maksimum maksimum sekitar 7 mph dan kelajuan terbalik sekitar 2 mph. Dengan tindak balas stereng yang sangat baik dan kelajuan yang besar, anda dapat memotong rumput dengan jumlah yang paling besar dengan cepat.

Walaupun sudah semestinya hebat, YTA18542 juga dibina dengan mempertimbangkan daya tahan. Ini adalah alat yang akan tahan bertahun-tahun penggunaan. Dengan gandar depan besi tuang, ia memberikan keseimbangan, kestabilan yang lebih baik, dan dapat menahan lebam di jalan. Dan dengan dek keluli 13-gauge 42 ', anda boleh bergantung pada prestasi premium dan ketahanan kerosakan.

Dengan mempertimbangkan prestasi, Husqvarna telah merancang traktor ini dengan teknologi Induksi Udara yang meningkatkan aliran udara di dek pemotongan, memastikan pemotongan yang konsisten setiap masa. Tuas ketinggian pemotong yang dipasang di fender membolehkan anda membuat penyesuaian ketinggian yang cepat dan mudah. Pasangkan ini dengan geladak 42 'lebar dan radius putar 16' dan YTA18542 mampu bergerak dengan mudah di sekitar putaran dan rintangan yang ketat.

Husqvarna berjaya menaikkan bar lebih tinggi berkat ciri seperti tempat duduk belakang yang boleh disesuaikan, stereng ergonomik, dan reka bentuk langkah mudah, memberikan keselesaan maksimum dan operasi yang mudah. Lampu depannya memberikan pencahayaan jika anda bekerja dalam cahaya redup dan 2 roda dek anti-kulit kepala memastikan bahawa anda tidak akan merosakkan rumput anda.

Aksesori Apa yang Disertakan?

Husqvarna YTA18542 dipasang sepenuhnya di dalam kotak. Muat turun dengan mudah, isi tangki petrol, dan anda sudah bersedia untuk pergi.

Mengapa Kami Menyukainya

Husqvarna YTA18542 mengendalikan dengan sangat baik dan menawarkan kekuatan dan prestasi yang mengagumkan. Ia mampu membuat kerja cepat di mana-mana halaman dan menghasilkan potongan yang bersih dan bersih, terutama di medan rata atau lereng hingga 15 darjah. Dek pemotongan 42 'cukup besar untuk memotong rumput yang layak sambil tetap memberikan radius putar 16' yang sangat berguna.

Ia dibina untuk ketahanan dan keselesaan. Dengan ciri tambahan seperti penyesuaian ketinggian yang dipasang di geladak, lampu depan, dan tempat duduk dan stereng yang selesa, ia menghasilkan hasil yang berkualiti dan sangat mudah digunakan. Dan dengan penambahan aksesori pilihan, anda dapat menggunakannya untuk mengatasi pelbagai aplikasi landskap.

Kesimpulannya

Sekiranya anda berada di pasaran untuk salah satu model menunggang terbaik yang ada sekarang, Husqvarna YTA18542 adalah pilihan yang tepat. Dengan pembinaan berkualiti tinggi dan kelajuan, kuasa, dan ciri yang mengagumkan, ia mampu memberikan prestasi yang sangat baik dan hasil yang unggul.

Tahan lama dan serba boleh, ia menghasilkan potongan yang bersih dan licin dan menjadikan pemotongan rumput semudah memandu kereta. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang mempunyai halaman yang luas, ia juga serasi dengan pelbagai jenis aksesori yang membukanya ke pelbagai aplikasi landskap. Salah satu mesin pemotong tunggangan terbaik di luar sana hari ini, anda akan menggunakan YTA18542 untuk tahun-tahun akan datang.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Enjin 18.5 hp yang kuat
  • Mudah digunakan dan dikendalikan dengan baik
  • Sangat baik dibina dan tahan lama
  • Pelarasan pemotongan ketinggian yang dipasang di geladak
  • Pilihan aksesori yang luas menjadikannya sangat serba boleh
KLIK DI SINI UNTUK HARGA