Mesin Pemotong & Alat Luar

Kajian Makita BHX2500CA Komersial Gred 4-Stroke Handheld Blower

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Musim gugur adalah musim yang disukai dan dibenci oleh pemilik rumah. Walaupun senang melihat daun berubah warna dan menambahkan rasa hidup yang meriah di jalan-jalan kita, perasaan mengerikan yang harus kita cerna ketika daun yang sama mula terbentuk di pekarangan kita. Sepertinya tidak ada yang mundur dengan cepat setelah ia bermula dan tidak kira berapa kali anda mengumpulkan tenaga untuk keluar dan menyapu daun yang mengganggu taman atau halaman anda, mereka berjaya kembali lagi dalam masa dua atau dua hari.Kitaran ini tidak berkesudahan, melelahkan, dan menjengkelkan, tetapi banyak pemilik rumah tetap bertahan kerana mereka mengabaikan satu alternatif yang sangat efisien; membeli peniup daun.

mesin pemotong rumput elektrik terbaik

Peniup daun sering digambarkan sebagai alat yang bising yang hanya berfungsi untuk memindahkan daun ke sudut halaman yang terlupa, tetapi sebenarnya berfungsi dengan lebih cepat dan cekap. Mesin ini berfungsi dengan mendorong semua daun dan dedaunan mati ke satu tempat di halaman anda untuk membersihkan pengalaman yang lebih cepat dan berkesan.Berkat perkhidmatan pembersihan yang sangat baik yang disediakan oleh peniup daun, banyak pemilik rumah mendapati bahawa mereka tidak takut pada musim itu banyak perubahan - terutamanya ketika mereka menggunakan mesin seperti Makita BHX2500CA Komersial Gred 4-Stroke Handheld Blower.

Makita BHX2500CA Komersial Grower 4-Stroke Handheld Blower

Blower Genggam Strok Gred 4 Makita BHX2500CA Komersial adalah pilihan yang sangat baik untuk pemilik kediaman dari semua lapisan masyarakat dan akan mengurangkan masa yang anda habiskan untuk membersihkan rumput anda hingga sebilangan kecil masa dulu. Blower Genggam Makita BHX2500CA dilengkapi dengan enjin 4 lejang yang kuat yang dibina untuk bertahan dan memenuhi semua peraturan pelepasan ekzos dan penyejatan EPA dan CARB.

Reka bentuknya cukup padat dan hanya berat sekitar 10 lbs, menjadikannya senang digunakan untuk jangka masa pembersihan pendek dan pertengahan. Makita BHX2500CA juga mempunyai penapis udara dua peringkat yang boleh diganti dan mudah diakses. Cengkamannya selesa dan membolehkan pengguna mengendalikan peranti untuk jangka masa yang lebih lama dan enjinnya sangat menjimatkan bahan bakar.

penjana bahan api dwi

Makita BHX2500CA menawarkan penjimatan kos bahan bakar sehingga 60%! Makita BHX2500CA benar-benar mesin yang luar biasa dan menawarkan pematuhan Tier III dengan peraturan sambil tetap mengekalkan kedudukan sebagai pilihan bertenaga dan berprestasi tinggi.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Enjin 4 Strok
  • Memenuhi peraturan EPA dan CARB
  • Tahap III mematuhi
  • Reka bentuk yang padat
  • Cengkaman Selesa
  • Penjimatan kos bahan bakar 60%
  • Tanpa tali pusat
KLIK DI SINI UNTUK HARGA