Sanders

Ulasan Kit Makita BO5041K Random Orbit Sander

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Sander jenama Makita ini adalah orbit model kecil yang boleh membawa lebih banyak tenaga daripada yang anda jangkakan. Tetapi mungkin anda sudah menjangkakan lebih banyak dari Makita daripada pengeluar lain. Ini adalah mesin yang sangat disesuaikan yang dapat memenuhi pelbagai pekerjaan dengan sedikit kesulitan.worx wg517

Motor 3.0 amp berkelajuan berubah memberi anda kekuatan untuk memilih dari pelbagai pilihan yang berbeza untuk pengamplasan yang cepat dan lancar, apa sahaja bahan yang anda gunakan. Menyelaraskan kelajuan antara pilihan yang ada, antara 4,000 hingga 12,000 orbit per minit, mudah berkat dail yang terletak di tengah-tengah pegangan atas sander, yang mudah diakses dengan ibu jari semasa operasi. Pencetus yang sensitif terhadap tekanan yang besar dan mampu dikunci juga membantu menjadikan mesin ini lebih mudah ditembus. Fokus untuk beralih antara pengamplasan ringan dan ringan sesuai dengan pembinaan mesin Makita.

Reka bentuk model ini pasti antara produk terbaik yang termasuk dalam ulasan kami. Dengan banyak tempat getah untuk mencengkam dan memegang sander - termasuk pemegang depan yang boleh disesuaikan untuk bekerja di sudut dan ruang terkurung - anda boleh yakin bahawa anda akan dapat mencari cara yang selesa untuk mengawal alat anda, sama ada tugas yang dilakukan memerlukan satu atau dua… baik, tangan.bagaimana pistol paku berfungsi

Terdapat lebih banyak ciri kegunaan yang terdapat di dalam sander ini juga. Sistem kawalan pad menjadikan kemasan yang lebih terkawal dan membantu mengurangkan berlakunya pusaran yang tidak sedap dipandang dan bekas luka. Sistem pengumpulan habuk yang cekap berjalan terus melalui lapisan pasir untuk memastikan permukaan kerja anda bersih dan selamat. Sistem pengumpulan kapasiti tinggi juga dapat ditingkatkan melalui penyesuai port vakum terpasang sehingga anda dapat meminimumkan lagi kesan debu terhadap produktiviti anda.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Dail kawalan kelajuan berubah-ubah yang mudah digunakan membolehkan pengguna beralih antara 4,000 hingga 12,000 orbit seminit dengan gerakan ibu jari.
  • Reka bentuk ergonomik mempunyai sebilangan kawasan getah untuk mencengkam dan memegang sander, bergantung pada keperluan setiap tugas.
  • Sistem kawalan pad untuk kawalan yang lebih banyak semasa menyelesaikan membantu mengurangkan pusaran dan kekusutan.
  • Sistem pengumpulan habuk berkapasiti tinggi dan cekap berjalan terus melalui pengamplasan.
KLIK DI SINI UNTUK HARGA