Alat Kuasa

Kajian Saw Compact Saw WORXSAW

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Pengenalan

Gergaji padat seperti Worx Worxsaw Compact Circular Saw adalah gergaji min ringan yang menggunakan pisau bulat yang rata untuk memotong pelbagai jenis bahan. Mereka biasanya elektrik atau kabel tetapi sebilangan kecil tanpa kabel. Gergaji mini ini berfungsi dengan baik pada bahan seperti logam, kayu plastik dan beberapa batu genap.Mereka direka khas untuk kegunaan satu tangan dan boleh mempunyai bilah sisi kiri atau kanan. Teknologi pelembab getaran menjadikan mereka senang digunakan lebih lama tanpa mengetatkan pergelangan tangan anda. Pada asasnya gergaji kecil ini mengukur dengan baik berbanding rakan mereka yang lebih besar ketika datang ke ciri, kemampuan dan keselesaan.

pemampat udara kedai terbaik

Spesifikasi Teknikal

Menurut ulasan pelanggan, ini adalah salah satu gergaji pekeliling kompak terbaik di kelas harganya. Gergaji ini adalah separuh berat tradisional 7-1 / 4 inci, hanya berukuran 4-1 / 2 inci dan berat hanya 5.3 paun. Beratnya 15.1 x 4.2 x 5.8 inci yang digabungkan dengan beratnya menjadikan mini yang sangat padat gergaji.Ia dinilai sebagai gergaji pekeliling kompak terbaik untuk tahun 2020 walaupun beberapa pengguna mengesyorkan membeli gergaji yang lebih besar untuk pekerjaan pemotongan sederhana. Salah satu ciri-cirinya adalah alat pengukur kedalaman yang mudah diatur yang membolehkan pengguna menyesuaikan sudut pemotongan hingga 45 darjah. Satu lagi ciri hebat ialah ciri alat telanjang yang bermaksud bahawa alat itu tanpa wayar yang menghilangkan kemungkinan kabel tercabut.

Reka bentuk

Gergaji direka dengan bilah sisi kiri yang memberikan pemandangan garis potong yang hebat. Pencetus keselamatan disatukan ke pemegang yang dirancang secara ergonomik. Pemegangnya direka khas untuk cengkaman yang lebih baik yang seterusnya membolehkan pengguna lebih banyak kawalan dan keyakinan ketika menggunakan gergaji.

Bilah yang lebih nipis bermaksud ketegangan pada alat itu sendiri sambil mengekalkan kelajuan dan prestasi pemotongan sepenuhnya. Gergaji mini ini dapat memotong 2 × 4 hanya dalam satu hantaran dan bertenaga ac. Ciri peredam getaran akan membolehkan pengguna menggunakan alat ini untuk jangka masa yang lebih lama tanpa menyebabkan regangan pada sendi dan juga membolehkan cengkaman alat yang lebih yakin.

Bahan

Berwarna hitam dan terbuat dari ABS, keluli dan plastik tugas berat yang tahan lama yang menjadikannya cukup kukuh untuk tapak pembinaan dan juga di sekitar rumah. Ia cukup kecil untuk disimpan dengan mudah atau diangkut tanpa kerumitan. Alat ini sangat ringkas dan mudah digunakan sehingga wanita juga akan dapat menggunakannya untuk sebarang projek kerajinan atau diy.

Pegangan getah yang mudah dicengkam memberikan keyakinan penuh kepada pengguna bersama dengan hakikat bahawa garis pemotong tetap dalam pandangan penuh sepanjang masa kerana mata gergaji dibiarkan sebelah kiri. Voltan yang disyorkan untuk digunakan adalah 220 volt dan tidak digalakkan menggunakan sumber kuasa voltan yang lebih tinggi atau lebih rendah kerana ini boleh menyebabkan kerosakan pada alat anda dalam jangka masa panjang.

mata gergaji logam

Kegunaan

Kecil dan padat yang menjadikannya alat yang hebat untuk di dalam dan di sekitar rumah. Mudah dikendalikan yang menjadikannya bagus untuk digunakan dalam jangka masa yang lama tanpa menyebabkan ketegangan? Ia dapat menembusi pelbagai jenis bahan termasuk logam, plastik dan kayu. Seorang pengguna menyatakan bahawa dia bahkan menggunakannya untuk memotong konkrit. Dia bagaimanapun menggunakan pisau berlian dan gergaji untuk menyejuk setelah digunakan tetapi ia adalah pekerjaan yang dilakukan dengan baik.

Spesifikasi Penting Yang Lain

Gergaji ini dilengkapi standard dengan pisau berujung karbida 24T serta panduan selari yang membantu pemotongan lurus setiap masa. Ia juga mempunyai penyesuai vakum yang membantu mengurangkan habuk dan memungkinkan penglihatan maksimum garis pemotongan sepanjang masa. Port vakum juga mengurangkan kekacauan ketika bekerja di dalam rumah. Pencetus keselamatan berada tepat di bawah hujung jari anda yang menjadikannya sangat mudah dijangkau dalam keadaan kecemasan.

Mengapa Kami Menyukainya

KAMI mendapat gambaran umum bahawa gergaji ini menjalankan tugas dan melakukannya dengan baik. Ulasan menunjukkan bahawa ini memang gergaji yang sangat tepat dengan kedalaman pemotongan yang mudah. Port vaksin menjadikan kerja di dalam rumah menjadi senang dengan meminimumkan pembersihan. Gergaji ini berjaya menyelesaikan pekerjaan umum tetapi jika anda perlu membuat pemotongan kedalaman yang lebih sederhana, kami mengesyorkan membeli gergaji yang sedikit lebih besar daripada yang ini. Berikut adalah beberapa ciri utama untuk Worx Worxsaw Compact Circular Saw.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Panduan selari untuk ketepatan
  • Port vakum untuk pembersihan mudah
  • Ciri pencetus keselamatan
  • Tanpa wayar
KLIK DI SINI UNTUK HARGA